ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Grassroots ΠΟΑ: Απολογισμός της χρονιάς και σχεδιασμός της επόμενης

Ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ έχει ήδη αρχίσει, με το αρμόδιο τμήμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τις ομάδες που συμμετέχουν, με στόχο μια ακόμη πιο αναβαθμισμένη διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Για τον σκοπό αυτό, πραγματοποιήθηκε στην Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ στη Νήσου συνάντηση της Ομοσπονδίας με τους Τεχνικούς Διευθυντές των Ακαδημιών, στη διάρκεια της οποίας, έγινε ο απολογισμός της περασμένης χρονιάς στα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΚΟΠ και συζητήθηκε ο σχεδιασμός της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020.

Παρουσιάστηκαν τα Πρωταθλήματα που θα διοργανωθούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έγινε ανταλλαγή απόψεων, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων Grassroots τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ομοσπονδίας, από πλευράς μαζικότητας συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 θα διοργανωθούν Πρωταθλήματα για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2007 μέχρι το 2014. Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα θα υπάρχει μόνο στην ηλικία 2007 ενώ θα διοργανωθουν και πάλι Πρωταθλήματα διαφορετικής δυναμικότητας (Eagles και Lions) σε κάθε ηλικία με στόχο όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το αγαπημένο τους άθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X