ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Εθνικός Λατσιών: Συμφωνία με Άρσεν και Πετκόφσκι

Η ανακοίνωση της ομάδας

Την συμφωνία του με τους Άρσεν Μιχαΐλοβιτς και Γκόραν Πετκόφσκι, ανακοίνωσε η ομάδα του Εθνικού Λατσιών.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ του Εθνικού Λατσιών με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τους προπονητές κ. Arsen Mihajlovic και κ. Goran Petkovski. Ο κ. Arsen αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Ανάπτυξης καθώς και head coach και ο κ. Goran καθήκοντα Υπεύθυνου Τακτικής Ανάπτυξης.

Οι δύο προπονητές, ιδιαίτερα γνωστοί για το έργο τους, την ανάπτυξη και προώθηση νεαρών ταλέντων, με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία ως προπονητές και υπεύθυνοι σε Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα ανεβάζουν την Ακαδημία μας επίπεδο.

Η πολύχρονη εμπειρία τους περιλαμβάνει ακόμη παρουσίες ως προπονητές σε πρώτες ανδρικές ομάδες σε Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορία καθώς και παρουσίες ως ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ομάδες της 1ης Κατηγορίας. Ο κ. Arsen και ο κ. Goran είναι επίσης κάτοχοι διπλώματος UEFA Pro.

Η ένταξη των δύο προπονητών στο Σωματείο μας γίνεται στα πλαίσια της συνεχής επένδυσης του Δ.Σ στις Ακαδημίες του Εθνικού, στα δικά μας παιδιά, στα δικά μας ταλέντα. Οι δύο προπονητές σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Σάββα Μαγκαφά αναλαμβάνουν καθήκοντα με στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και ανάπτυξη στους νεαρούς αθλητές μας. Ο Εθνικός Λατσιών αγαπά και επενδύει έμπρακτα στα παιδιά του!

Καλώς Ορίζουμε τον Arsen και τον Goran στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση