ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκπρόσωποι Πανεπιστημίων από Αμερική και Ισπανία στο Cyprus Soccer Showcase

Έχεις ταλέντο στο ποδόσφαιρο και ονειρεύεσαι να σπουδάσεις στην Αμερική; Τότε δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Soccer Showcase

Έχεις ταλέντο στο ποδόσφαιρο και ονειρεύεσαι να σπουδάσεις στην Αμερική; Τότε δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Soccer Showcase, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Μαΐου 2023, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στο Κολόσσι, και διεκδίκησε υποτροφίες σε Πανεπιστήμια στην Αμερική και Ισπανία.

To Soccer Showcase διοργανώνεται από την GDA Sports και την All Around Sports, σε συνεργασία με την Pro Futuro Sports Agency και απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές των ηλικιών 16-20. Κατά τη διάρκεια του Soccer Showcase οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, να προπονηθούν, να λάβουν ανατροφοδότηση από τους προπονητές και να διεκδικήσουν αθλητική υποτροφία σε Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες, εκτός από την προπόνηση και το τουρνουά, θα λάβουν μέρος σε εργαστήρια σωματικής και ψυχικής ενδυνάμωσης αλλά και σε εκδήλωση δικτύωσης (networking) με τους γονείς τους. Με την αθλητική υποτροφία, οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα μπορούν να συνεχίσουν να αθλούνται σε επαγγελματικό επίπεδο, συμμετέχοντας σε πανεπιστημιακά πρωταθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά θα συμμετέχει ο Mark Vulovic, ο ιδρυτής της Pro Futuro Sports (PFS) Agency και scouter ποδοσφαίρου με 16χρονη πείρα. 4000 αθλητές έχουν λάβει υποτροφία με την βοήθειά του σε Αθλητικά Σχολεία και Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Μαζί με τον Mark θα είναι και ο Ivan Antonijevic, υπεύθυνος για τις αθλητικές υποτροφίες στη PFS, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχει στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή, πέραν των 100 υποτροφιών για αθλητικά λύκεια και πανεπιστήμια.

Πολύ σημαντικό να ενημερώσουμε ότι στο Soccer Showcase θα παρευρεθεί ο Aksel Juul, προπονητής στο Wingate University, στην Charlotte, το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία αθλητικά Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Τέλος, τους συμμετέχοντες θα παρακολουθήσει o Mia Guash, προπονητής στο Nastic Sports Academy, στην Ισπανία. Το Πανεπιστήμιο, έχει τη δική του ομάδα στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά συνεργάζεται με ομάδες 2ης και 3ης κατηγορίας, για να προωθήσει τους φοιτητές του (www.nasticsportsacademy.com)

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Soccer Showcase Cyprus for USA Universities - gdasports.com, να μας στείλετε email στο events@gdasports.com ή να μας καλέσετε στο 96797111.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση