ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βρόντης: «Όταν είσαι ΑΠΟΕΛ πρέπει να τα κατακτάς όλα»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το κύπελλο Νέων (Κ19) επικρατώντας με 3-1 της ΑΕΛ στον τελικό που έγινε στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Στέλιος Βρόντης.

Αναλυτικά:

Για την κατάτηση του κυπέλου: «Σίγουρα είμασταν πρωταγωνιστές και στους δυο θεσμούς, δυστυχώς το πρωτάθλημα δεν καταφέραμε να το πάρουμε, αλλά πήραμε το κύπελλο που είναι εξίσου σημαντικό αλλά όταν είσαι ΑΠΟΕΛ πρέπει να τα κατακτάς όλα. Χθες ήμασταν ξεκάθαρα ανώτεροι και πιστεύω το αποτέλεσμα μας αδικεί, αλλά πήραμε αυτό που μας άξιζε. Ήταν κόποι μιας χρονιάς, βραβευτήκαμε με αυτόν τον τίτλο».

Τι είπε ο προπονητής μετά το τέλος: «Μας είπε πόσο περήφανοι είναι όλοι στην ακαδημία, έπαιξαν όλοι τον ρόλο τους για αυτή την επιτυχία».

Για την προβολή που έχει το πρωτάθλημα νέων: «Ιδικά φέτος λόγο της τηλεοπτικής προβολής, που δείχνει τα παιχνίδια μας, είναι κίνητρο για να δώσεις το κάτι παραπάνω, όπως άλλες χρονιές, περνούσε η χρονιά χωρίς να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται στο πρωτάθλημα νέων».

Για την πρώτη ομάδα: «Ξέρει ο καθένας τις ικανότητές μας, αν μας χρειάζεται η ομάδα θα είμαστε εκεί».

Για τη θέση που παίζει: «Λόγω τραυματισμών αναγκάστηκα να έρθω σε πιο αμυντικό ρόλο, το οποίο αυτό τελικά βοήθησε την ομάδα».

Αν υπάρχει η ανέλιξη: «Σίγουρα πιστεύω μπορεί γιατί οι προπονητές έχουν επικοινωνία, έχουν άποψη γιατί όχι να προωθηθούν άτομα στην πρώτη ομάδα».

Για την προσωπική του καριέρα: «Είναι μεγάλη διάκρηση ελπίζω να έρθουν και άλλες στο μέλλον. Προσωπικά θέλω με την νέα σεζόν να γίνω μέλος της πρώτης ομάδας όσο γίνεται, έχουμε και υποχρεώσεις με την Εθνική νέων και έχουμε στόχους που θέλουμε να κατάφέρουμε».

Για την πρώτη ομάδα του ΑΠΕΟΛ: «Διεκδίκησε το πρωτάθλημα με τα όσα προβλήματα είχε, να μην ξεχνούμε που ήταν και που έφτασε».

Τελικό σχόλιο: «Πρέπει ο κόσμος να ξέρει την ποιότητα που έχει στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, αυτή η ομάδα μπορούσε να ανταγωνιστεί και σε αντρικό επίπεδο».

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση