ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχίζουν αύριο Σάββατο τα παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots Mikel

Χιλιάδες παιδιά ετοιμάζονται να ζήσουν τη χαρά του αγαπημένου τους αθλήματος

Η μεγάλη γιορτή του παιδικου ποδοσφαίρου, τα Πρωταθλήματα Grassroots MIKEL αρχίζουν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και χιλιάδες παιδιά από πέντε μέχρι 15 ετών, αγόρια και κορίτσια, ετοιμάζονται να ζήσουν τη χαρά του αγαπημένου τους αθλήματος.

Να σημειωθεί πως στα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΚΟΠ έχουν δηλώσει συμμετοχή 1050 ηλικιακές ομάδες από 114 Ακαδημίες Παγκύπρια (Σωματείων και Ιδιωτικές), αριθμοί κατά 20% αυξημένοι σε σχέση με πέρσι.

Βάσει του προγραμματισμού, θα διεξάγονται περί των 500 αγώνων σε 50 αθλητικούς χώρους σε όλη την Κύπρο κάθε Σάββατο,δηλαδή γύρω στους 2000 αγώνες τ μήνα! .

Θα διοργανωθούν 86 διαφορετικά Πρωταθλήματα τριών δυναμικοτήτων ( Eagles, Lions, Tigers), στα οποία θα συμμετάσχουν πέραν των 9000 παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας 5-15 ετών.

Για τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Grassroots, η ΚΟΠ παρέχει οικονομική στήριξη σε όλες τις Ακαδημίες, αθλητικό υλικό, τεχνοκρατική υποστήριξη και επίσης καλύπτει όλα τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων (μίσθωση αθλητικών χώρων, πρώτους βοηθούς, επαρχιακούς υπεύθυνους κλπ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση