ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τριήμερο καμπ στη Λευκωσία με τη συμμετοχή δύο Ισπανών προπονητών της Valencia CF

Το «Valencia CF Soccer & Goalkeeping Camp 2021» είναι ανοικτό για όλα τα παιδιά, γεννημένα μεταξύ 2008 και 2014

Δύο Ισπανοί προπονητές από την Valencia CF θα βρίσκονται στην Κύπρο το τριήμερο 16-18 Ιουλίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της ακαδημίας Valencia C.F Soccer Academy Cyprus με τις «νυχτερίδες», για να συμμετάσχουν στο «Valencia CF Soccer & Goalkeeping Camp 2021», το οποίο θα διοργανώσει η κυπριακή ακαδημία στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο.

Ο Vicente Roch, επικεφαλής της ομάδας U12 της Valencia CF και ο Manuel Medina, επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας της ισπανικής ομάδας, θα έρθουν στην Κύπρο, για να αναλάβουν τις πέντε προπονήσεις των τριών ημερών, που θα διαρκέσει το καμπ. Το «Valencia CF Soccer & Goalkeeping Camp 2021» στη Λευκωσία, θα είναι η τελευταία στάση της σειράς καμπ του δικτύου της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τις ίδιες δράσεις να διεξάγονται νωρίτερα σε Θεσσαλονίκη, Λιβαδειά, Σύρο, Σάμο, Πάτρα και Αθήνα.

Τους δύο Ισπανούς προπονητές, θα πλαισιώσουν οι προπονητές της ακαδημίας, υπό το τιμ του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Οκκαρίδη και των προπονητών τερματοφυλάκων από την ομάδα των Σπύρου Νεοφυτίδη και Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο καμπ έχουν όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, γεννημένα μεταξύ 2008 και 2014, ανεξάρτητα ακαδημίας ή ομάδας στην οποία αγωνίζονται. Την Παρασκευή 16 Ιουλίου το απόγευμα θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση, ενώ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 του μήνα, θα πραγματοποιηθούν πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, με έμφαση στην ατομική τεχνική και τακτική.

Με το πέρας του καμπ, θα δοθούν αξιολογήσεις σε όλα τα παιδιά, ενώ οι MVP του τριημέρου θα επιβραβευτούν με συμμετοχή σε elite καμπ της Valencia στο εξωτερικό.

Πέραν από τις προπονήσεις, με αφορμή την κάθοδο των δύο καταρτισμένων Ισπανών προπονητών, το προπονητικό τιμ της ακαδημίας Valencia C.F Soccer Academy Cyprus θα εκπαιδευτεί μέσα από σεμινάριο, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης του staff της ακαδημίας, ενώ οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία για συζήτηση με τους προπονητές.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία Valencia C.F Soccer Academy Cyprus στεγάζεται στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο και αποτελεί την επίσημη ακαδημία των «νυχτερίδων» στο νησί μας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι γονείς και ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ. 7000 8815 ή να στείλουν email στο cyprus@valenciacfsee.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση