ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

UEFA: Εξανεμίστηκε η διαφορά από Ελλάδα

Μπορεί να την επαναφέρει ο ΑΠΟΕΛ με πρόκριση

Ο Ολυμπιακός πήρε κάτι παραπάνω από τη μισή πρόκριση απέναντι στην Κράσνονταρ, αφού το 4-0 που τη νίκησε πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να ανατραπεί στη Ρωσία.

Πως θα αλλάξει και πάλι το σκηνικό; Μόνο αν ο ΑΠΟΕΛ κάνει την υπέρβαση και περάσει τον Άγιαξ. Αν αυτό γίνει τότε η διαφορά θα επανέλθει στους 1.500 βαθμούς

Σε ό,τι αφορά στη διαφορά της Κύπρου με την Ελλάδα για τη 15η θέση, αυτή η νίκη των «ερυθρόλευκων» είναι η πιο σημαντική που έχει κάνει μια ομάδα φέτος αφού εξασφαλίζει 5.000 βαθμούς. Ο ένας είναι η νίκη και οι τέσσερις η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η διαφορά της Κύπρου αυτή τη στιγμή είναι στους 0.500.

Πως θα αλλάξει και πάλι το σκηνικό; Μόνο αν ο ΑΠΟΕΛ κάνει την υπέρβαση και περάσει τον Άγιαξ. Αν αυτό γίνει τότε η διαφορά θα επανέλθει στους 1.500 βαθμούς και δύσκολα θα καλύπτεται. Βέβαια, υπάρχει πάντα η προοπτική να περάσουμε τους Δανούς αν η Ρίγα κάνει την έκπληξη και αποκλείσει την Κοπεγχάγη. Η διαφορά μας από αυτούς είναι στους 0.500 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν δυο...όλε όλε για τον τίτλο

Ήταν κυπελλούχοι

Η πρόκριση για την ΑΕΛ ήταν κυρίως θέμα νοοτροπίας
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΕΛ
X