ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον καθρέφτη κοιτάξτε…

Αυτογνωσία και ρεαλισμός απαιτούνται τούτες τις ώρες

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το ποδόσφαιρο βουλιάζει στα μολυσμένα νερά της διαπλοκής και διαφθοράς και ο κόσμος στην παρούσα φάση το παρακολουθεί να πλέει.
Χρόνια τώρα, τα προβλήματα ταλαιπωρούν το χώρο και κανείς δεν προβαίνει σ’ όλες εκείνες τις κινήσεις που θα το βγάλουν από το τέλμα, επαναφέροντας του τη λάμψη και το ενδιαφέρον που κουβαλά.

Η ΚΟΠ και η ηγεσία της έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, τρέχοντας πια με την ουρά στα σκέλια για να σώσουν τάχατες την κατάσταση. Τώρα πως γίνεται αυτοί που ευθύνονται να φέρουν και τη λύση, ας το αφήσουμε στην κρίση του καθενός.

Στην όλη ιστορία που ξεκίνησε από τις αποκαλύψεις του 24sports, δημιουργούνται πια πολλά ερωτήματα τα οποία αποφεύγουν ν’ απαντήσουν.

Γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν φρόντισε να αποκαλύψει την έλευση των κόκκινων φακέλων; Γιατί έφτασε στο σημείο υπό την πίεση των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων να γνωστοποιήσει όλα αυτά τα ματς και δεν το έκανε νωρίτερα; Άμα δηλαδή δεν αποκαλύπτονταν από τους δημοσιογράφους, θα παραμέναμε όλοι οι υπόλοιποι στο σκοτάδι, αγνοώντας την πραγματική κατάσταση που επικρατεί;

Η ηγεσία της ΚΟΠ έχει την απόλυτη ευθύνη για το πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Σε κάποιες άλλες χώρες, θα είχαν ήδη αποχωρήσει και όχι ν’ αναλαμβάνουν το ρόλο του σωτήρα και του λυτρωτή.

Άμα είναι να επέλθει κάθαρσης, καλό θα ήταν πρώτα μερικοί να κοιτάξουν στον καθρέφτη και ακολούθως να κάνουν όλες εκείνες τις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνουν. Δηλαδή ν’ αποχωρήσουν…

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X