ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το ζητούμενο είναι η κάθαρση του κυπριακού ποδοσφαίρου από τους μαφιόζους»

Ανάρτηση του Σπύρου Νεοφυτίδη

Ανάρτηση του Εκτελεστικού προέδρου του ΠΑ.Σ.Π Σπύρου Νεοφυτίδη για τις απαντήσεις της Νομικής Υπηρεσίας...

Αναλυτικά: 

Η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε να απαντήσει στις δηλώσεις μου σχετικά με τους χειρισμούς της για υπόθεση που αφορά καταγγελίες για ύποπτο αγώνα.

Ανέφερα συγκεκριμένα ότι στη μία και μοναδική φορά που έγινε κατορθωτό μία υπόθεση να προχωρήσει ενώπιον του δικαστηρίου αυτή χάθηκε.

Παρότι οι γενικότερες αναφορές μου και η ουσία των τοποθετήσεων μου, είχαν στόχο να δείξουν ότι δεν κουνιέται φύλλο όσον αφορά τις καταγγελίες για τους ύποπτους προς χειραγώγηση αγώνες (ανέφερα συγκεκριμένα ότι υπήρξαν πάνω από 35 υποθέσεις που αφορούσαν μόνο το red button), με τη δήλωση μου έθεσα ένα προβληματισμό που αφορούσε συγκεκριμένη υπόθεση.

Είτε ευθύνονται οι συχνές αναβολές, είτε τα «νομικά ζητήματα», είτε οποιαδήποτε άλλα προβλήματα προκύπτουν, είναι ευθύνη του κράτους και των θεσμών του, συμπεριλαμβανομένης και της δικαστικής εξουσίας, να βρουν τους τρόπους να τα επιλύουν ώστε, όχι μόνο να καταχωρούνται υποθέσεις ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά και να προχωρούν. Το ζητούμενο είναι η κάθαρση του κυπριακού ποδοσφαίρου από τους μαφιόζους.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Πότε θα σκοράρει; Live Score

ΑΕΚ: Πότε θα σκοράρει;

Μπορεί να βρήκε ευκαιρίες, όμως η αστοχία της στέρησε το τρίποντο
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ