ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θύρα 9: «40 μέλη πήγαν στη Λακατάμια»

Διαβάστε τι αναφέρουν σε ανακοίνωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη «Θύρα 9» έγινε επίσκεψη 40 μελών στο φαν κλαμπ του ΑΣΟΛ στη Λακατάμια ενώ δημοσιεύουν και βίντεο με βρισιές που δεν αναπαράγουμε.

Η ανακοίνωση:

«Πήραμε την απόφαση να τοποθετηθούμε αμέσως μετά την επίσκεψη μας … στη Λακατάμια πριν προλάβουν να κυκλοφορήσουν φήμες και ψέματα. Πριν προλάβουν κάποιοι να το παίξουν αδικημένοι και για να ξεκαθαρίσουμε ότι η επίσκεψη μας είχε στόχο συγκεκριμένους και όχι τον Πράσινο Λαό.

Η σημερινή επίσκεψη 40 ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΩΝ ίσως να άργησε για αυτό και οι μαστόροι τους έφτασαν στο σημείο να αποθρασυνθούν και να πάρουν την καλοσύνη μας ως αδυναμία. Πολλές φορές είπαμε να μην ασχοληθούμε μαζί τους για να μην τους δώσουμε σημασία αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της.

Με το ξεπούλημα και την αποχώρηση όλων των Θυραεννιωτών, από τον κομματικό καφενέ που θέλουν να ονομάζουν φαν κλαπ, μια οικογένεια και κάτι γλύφτες το παίζουν οπαδοπατέρες και καπηλεύονται όσα άλλοι έχτισαν την ώρα που ήταν απών.

Δεν τους έφτανε μόνο αυτό, εδώ και δύο χρόνια, προκαλούν, βρίζουν και μας προσβάλουν εκμεταλλευόμενοι την καλοσύνη μας. Παρουσιάζονται στους 15χρονους ως ΘΥΡΑ 9 μήπως και τους πιστέψει κανένας, μιλούν για σκηνικά που ουδέποτε ήταν παρών για να κερδίσουν σεβασμό, τραγουδούν τα συνθήματα που γράψαμε, μειώνουν άτομα δικά μας και βρίζουν σε τραπέζια (έχουμε ηχογραφήσεις), αφήνουν υπονοούμενα σε ανακοινώσεις και coreo για εμάς και όλα αυτά ενώ τους είχαμε στείλει προειδοποίηση.

Αποκορύφωμα όλων των πιο πάνω το βίντεο που συνοδεύει την ανακοίνωση μας στο οποίο είχαν το θράσος να μας βρίσουν μπροστά σε εκατοντάδες Ομονοιάτες παίρνοντας όμως την απάντηση τους από τον Πράσινο Λαό που γιούχαρε τις βρισιές τους. Είχαν το θράσος να μας βρίσουν εμάς οι καφετζίες που από την ημέρα που πήραν το μπουφέ δεν πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο στα πέτρινα χρόνια. Βγήκαν με τον τηλεβόα να πουλήσουν οπαδιλίκη ότι δήθεν κράτησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στα δύσκολα την ώρα που έψηναν σουβλάκια σε όλες τις μεγάλες μάχες.

Βγήκαν να βρίσουν εμάς που ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ αυτοί ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και χρόνια. Αυτοί που διετέλεσαν στο συμβούλιο Μιλτιάδη Νεοφύτου, οι ρουφιάνοι που έδιναν ονόματα στην αστυνομία, τα σκυλιά που τρέχουν όπου τους ρίξουν ένα κόκκαλο.

Πήραν πληρωμένη απάντηση όμως από τον Πράσινο Λαό όπως φαίνεται στο βίντεο γιατί ο Λαός ακόμη και αν δεν είναι μαζί μας αναγνωρίζει ποιοι στάθηκαν στα πέτρινα χρόνια και ποιοι εμφανίστηκαν όταν ήρθε το χρήμα. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ήταν εκεί και δεν ακολούθησαν τις βρισιές και ελπίζουμε να καταλαμβαίνουν ότι μετά από όλα αυτά η σημερινή επίσκεψη ηταν αναπόφευκτη.

Υ.Γ 1 – Πήρε την πρόκριση η ΛΤΔ και το λεωφορείο των παικτών αντί να πάει στο Σωματείο που περίμενε κόσμος πήγε στο καφενέ στη Λακατάμια. Να ζήσουν οι μπουφετζίες.

Υ.Γ 2 – Δεν θα αποδεχτούν την πρόσκληση της εταιρείας για να πάει κάποιος του καφενέ στο Καραισκάκη γιατί είναι δήθεν οικογένεια. Εντωμεταξύ ο αρχηκαφετζής με την Legia ήταν στην Βαρσοβία. Γελούν και οι πέτρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση