ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τετράδα για... κλάματα

Γιατί όταν οι προπονητές λεν για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι τρελοί ούτε γραφικοί

Τι να πει κανείς μετά από αυτό το τρελό Σαββατοκυρίακο με τέσσερις «κηδείες» (αν και το να χάσεις σε ντέρμπι όπως έγινε με το ΑΠΟΕΛ είναι αποτέλεσμα που δεν το θεωρείς έκπληξη). Γιατί όταν σου λένε όλοι οι προπονητές πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό και ο καθένας μπορεί να χάσει βαθμούς απ’ τον καθένα, και παίζουν στο όριο για να χαρακτηριστούν γραφικοί, κάτι ξέρουν, δεν τον έχασαν εντελώς.

Το Σάββατο ξεκίνησε με την έκπληξη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ανόρθωση. Κλασσική νίκη Πάμπου ήταν αυτή. Έστησε την ομάδα του όπως ξέρει καλά να κάνει, και πήρε τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση. Οι πάντες περίμεναν όμως άλλο πρόσωπο απ' την «Κυρία». Είσαι στην πρώτη θέση πως να το κάνουμε περιμένεις πιο πολλά. «Κηδεία» είπαν αρκετοί αλλά που να ήξεραν…

Και έρχεται το ντέρμπι στην Αρένα. Εκεί που το ΑΠΟΕΛ είχε «χρυσή ευκαιρία» να φωνάξει σε όλους πως επέστρεψε. Αμ δεν… Η χειρότερη εμφάνιση του, χωρίς πάθος, χωρίς θέληση, χωρίς καν τα αυτονόητα… «Κλινικά νεκρός» είπαν όλοι μιας και η απόσταση απ’ την κορυφή θα αυξανόταν και θα είχε και τον Απόλλωνα στην ισοβαθμία. Που να ήξεραν και αυτοί… (αν και στο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αλλάξουν πολλά αν θέλει να ελπίζει).

Ώρα της Κυριακής με την Ομόνοια να φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ. Ένας Εθνικός που είχε να κερδίσει απ’ τον πρώτο γύρου και τον Απόλλωνα. Και ξαφνικά βλέπεις τους παίκτες της προσφυγικής ομάδας να παίρνουν τη νίκη… «Εγκεφαλικό», ίσως η πίεση των άλλων αποτελεσμάτων να επηρέασε είπε ο Χένινγκ Μπεργκ και παραδέχθηκε πως έλειψαν πολλά. Τρίτη «κηδεία» είπαν όλοι και περίμεναν Απόλλωνα…

Πίεση, πίεση, πίεση, κόρνερ και ευκαιρίες στο Τσίρειο και ξαφνικά τέρμα για την ΕΝΠ. Η πίεση συνεχίστηκε και οι παίκτες του Σωφρόνη έψαχναν το τέρμα τουλάχιστον να ισοφαρίσουν. Ούτε αυτοί όμως… Ήρθε και η τέταρτη «κηδεία».

Ένα πρωτάθλημα που όλα μπορούν να συμβούν, που οι διεκδικητές ανταλλάζουν «δώρα», που οι μικροί κάνουν εκπλήξεις και που αν ψάχνεις κερδισμένο τότε ρίξε ματιά στους… μπούκηδες.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X