ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο μπάχαλο... απών

Προεδρεύει από την Πορτογαλία

Ο κακός χαμός έγινε χθες, λίγες ώρες πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, με το ΔΣ της ΚΟΠ να συνεδριάζει και μελετά ακόμα το ενδεχόμενο να μεταφέρει την πρεμιέρα.

Από την μία ήταν τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στον Εθνικό, που έφερε τελικά την αναβολή του αγώνα της Άχνας με το Παραλίμνι (δες εδώ) και από την άλλη ήταν η απόφαση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων να κρίνει ακατάλληλα τέσσερα στάδια. (δες εδώ)

Αυτά τα στάδια είναι το Τσίρειο, το Αμμόχωστος, το Δασάκι και το Τάσος Μάρκου. Για την 1η αγωνιστική, το θέμα προκύπτει με τις αναμετρήσεις Απόλλων-Δόξα και Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ, οι οποίες είναι ορισμένες να γίνουν σε Τσίρειο και Αμμόχωστος αντίστοιχα.

Μάλιστα, στο τραπέζι έπεσε και η εισήγηση μηδενισμού του Απόλλωνα και της Νέας Σαλαμίνας, με τις Δόξα και ΑΕΚ να παίρνουν τη νίκη στα χαρτιά, κάτι που έφερε την αντίδραση των δύο σωματείων. (δες εδώ)

Σε όλο αυτό το σκηνικό, στην απουσία του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία ως μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, με αφορμή του αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος ενημερωνόταν και συμμετείχε σε όλες τις διαδικασίες μέσω της τεχνολογίας, αλλά επί της ουσίας στο μπάχαλο ήταν…απών. Κύπρος στο μεγαλείο σου.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

Ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση των υφιστάμενων και μελλοντικών χορηγών – συνεργατών
 |  ΑΕΛ
X