ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠτΔ για κόκκινους φακέλους: «Ευκαιρία να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα»

Μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδούλιδης προανήγγειλε τη δημιουργία Υφυπουργείου Αθλητισμού

Πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που αφορά τη σύσταση Υφυπουργείου Αθλητισμού είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνεχάρη θερμά τους Κύπριους αθλητές για τις νίκες και την απόδοση τους στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στα εγκαίνια του αστεροσκοπείου και πλανητάριου Κύπρου, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ναι μεν βλέπουμε κόκκινους φακέλους στο ποδόσφαιρο, αλλά συνάμα και επιτυχίες των αθλητών μας, όπως, για παράδειγμα, στους αγώνες μικρών κρατών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «να συγχαρούμε πρώτα και πάνω από όλα τους αθλητές μας, τους προπονητές, τους βοηθούς, όλη την ομάδα. Μας κάνουν περήφανους.

Και όντως την ίδια στιγμή υπάρχει αυτή η αρνητική εικόνα με τους κόκκινούς φακέλους που πρέπει να διερευνηθούν αμέσως. Μάλιστα ως πολιτεία πρόκειται να αναλάβουμε μια πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές. Είναι κάτι που δεν τιμά κανένα, κάτι που δεν τιμά τη χώρα μας, κάτι που απομακρύνει τον κόσμο από τον αθλητισμό. Και θα πρέπει να ληφθούν σοβαρότατα μέτρα για να μην έχουμε ξανά τέτοιου είδους φαινόμενα. Εγώ προσεγγίζω το όλο θέμα όπως και το θέμα που έγινε πρόσφατα με τις κυρώσεις. Οτιδήποτε αμαυρώνει το όνομα της χώρας μας δεν μας τιμά και όταν έχουμε τέτοιου είδους φαινόμενα θα πρέπει να τα προσεγγίζουμε ως μια ευκαιρία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα».

Σε ερώτηση αν υπάρχει πρόθεση της Κυβέρνηση για δημιουργία Υφυπουργείου Αθλητισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «υπάρχει, όντως ήταν στο προεκλογικό μου πρόγραμμα. Θεωρώ ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Οι νίκες των αθλητών μας, η απόδοση των αθλητών μας στους αγώνες μικρών κρατών στη Μάλτα μάς δείχνουν τον δρόμο».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Ένα...  σωρό προβλήματα

ΑΕΚ: Ένα... σωρό προβλήματα

Μετά το σημαντικό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, έρχεται να προστεθεί και αυτό του σκοραρίσματος
Γιώργος Μηνά
 |  ΑΕΚ