ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πρωτάθλημα: «Τελικοί» σε ΓΣΠ και «Αμμόχωστος», αμφίρροπο ματς σε «Παπ»

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Τρεις σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Β’ φάση του πρωταθλήματος για τον Β’ όμιλο, με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στη μάχη για παραμονή.

Η αρχή γίνεται στις 16:00 στο ΓΣΠ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ακρίτα, σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα «τελικού», καθώς αμφότερες οι ομάδες καίγονται για το τρίποντο.

Στις 17:00, η Ανόρθωση φιλοξενεί την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αντίδραση και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:00 στο «Αμμόχωστος», εκεί όπου η Freedom24 Krasava ΕΝΥ κοντράρεται με τον Εθνικό Άχνας, σε ακόμη μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, που ενδέχεται να επηρεάσει σημαντικά τη συνέχεια για τις δύο ομάδες.

Η αγωνιστική αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς κάθε βαθμός σε αυτό το στάδιο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (3η αγωνιστική)

Παρασκευή Απριλίου

19:00 ΑΕΛ – ΕΝ Παραλιμνίου 2-1

Κυριακή 19 Απριλίου

16:00 Ολυμπιακός – Ακρίτας.

7:00 Ανόρθωση – Ομόνοια Αρ.

19:00 Freedom24 Krasava ΕΝΥ – Εθνικός Άχνας

ΕΔΩ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

22…

22…

Η ιστορία γράφει…
Χρήστος Ζαβός
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ