ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προς υλοποίηση η απόφαση για λήψη νομικών μέτρων»

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ

Με ανακοίνωση της η ΚΟΠ ενημέρωσε πως η απόφαση για λήψη νομικών μέτρων είναι προς υλοποίηση. Αφορμή αποτελεί η πρόσφατη ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Αναλυτικά: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ σε σημερινή του συνεδρία,  ενημερώθηκε για την πρόσφατη ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δεν υφίσταται θέμα απόκρυψης από την Ομοσπονδία εκθέσεων για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα που είχαν αποσταλεί από την UEFA.

Υπενθυμίζουμε ότι εναντίον της ΚΟΠ αλλά και της UEFA είχαν διατυπωθεί για το συγκεκριμένο θέμα σοβαρές καταγγελίες, οι οποίες, βάσει της ανακοίνωσης της Επιτροπής, έχουν καταρριφθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας επαναφέρει προηγούμενη απόφαση του που είχε ληφθεί στις 13 περασμένου Ιουνίου για λήψη νομικών και οποιοδήποτε άλλων μέτρων για προστασία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, της ΚΟΠ, της ηγεσίας της, της διεύθυνσης και του προσωπικού.

Το Δ.Σ της ΚΟΠ εκφράζει την απορία και το  προβληματισμό του για το γεγονός ότι, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού,  στη βάση πορίσματος που μόνo η ίδια κατέχει και διαβίβασε στο Γενικό Εισαγγελέα, έχει προβεί μετά την αρχική της ανακοίνωση,  σε άλλες δύο ανακοινώσεις και δημόσιες δηλώσεις του αντιπροέδρου της, οι οποίες ξεφεύγουν από την ουσία των καταγγελιών που διερευνήθηκαν.

Κατά την άποψη μας, μέσω των ανακοινώσεων αυτών αλλά και των δημόσιων τοποθετήσεων αφήνονται σκιές και επιχειρείται για άλλη μια φορά προσπάθεια δυσφήμισης Ποδοσφαίρου μας και της Ομοσπονδίας.

Η ΚΟΠ σε μια προσπάθεια να προστατέψει το Κυπριακό ποδόσφαιρο ως κομμάτι της Κυπριακής κοινωνίας, απέφυγε από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης των αβάσιμων καταγγελιών να εισέλθει σε οποιαδήποτε δημόσια αντιπαράθεση. Η ΚΟΠ δικαιώνεται για αυτή της την επιλογή.

Αυτοί που παραμένουν σοβαρά εκτεθειμένοι ενώπιον της κοινωνίας και ενώπιον του νόμου, είναι όλοι όσοι για δικούς τους λόγους επιχείρησαν να παραπλανήσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων και την κοινή γνώμη.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση