ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ποιος και τι τον ακουμπά

Δέχτηκε πυρά, αλλά παραμένει άτρωτος

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε Γιώργο Κούμα να δέχεται επίθεση από διάφορους, ενώ σωματεία εκδίδουν ανακοινώσεις και να κατηγορούν ευθέως τον πρόεδρο της ΚΟΠ για συγκεκριμένα θέματα.

Παρά τα πυρά που δέχεται ο Γιώργος Κούμας νιώθει ασφαλής στην θέση του, καθώς η θητεία του λήγει το 2023. Άρα, ποιος και τι τον ακουμπά;

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ΑΕΛ και η Ομόνοια ξεκίνησαν ένα «πόλεμο» με τον ισχυρό άντρα του ποδοσφαίρου μας, χωρίς να ξέρουμε αυτή την στιγμή την κατάληξη.

Οι «πράσινοι» μίλησαν για διεφθαρμένο ποδόσφαιρο, το οποίο κυριαρχεί ο υπόκοσμός. Οι «γαλαζοκίτρινοι» τον κατηγόρησαν για αδιαφορία, αλλά και οι δύο του επιρρίπτουν ευθύνες για την διαιτησία.

Ο Απόλλωνας, μπορεί να μην εκφράστηκε επίσημα κατά του προέδρου, αλλά είχε πολλά παράπονα για την διαιτησία και παρασκηνιακά είναι ενοχλημένος γιατί δεν ασχολήθηκε καθόλου για το θέμα τους ξένους διαιτητές.

Παρά τα πυρά που δέχεται ο Γιώργος Κούμας νιώθει ασφαλής στην θέση του, καθώς η θητεία του λήγει το 2023 (δείτε εδώ). Άρα, ποιος και τι τον ακουμπά;

Για την ώρα κανείς, μόνο εάν γίνει πραγματική επανάσταση από τα σωματεία και ζητήσουν την παραίτηση του. Αλλά, για την ώρα δεν προέκυψε κάτι τέτοιο και θα πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. 

Και εδώ που τα λέμε, εάν προκύψει θέμα έκτακτης γενικής συνέλευσης, θα πάνε εκεί και πάλι θα δώσουν την ψήφο τους στην... φαλακρή δύναμη, κάνοντας την γνωστή «κολωτούμπα». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X