ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετράκης: «Δίνω πολύ μικρό προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ»

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη προπονητή

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Ελλαδίτης πρώην προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: «Βρίσκομαι στην Κρήτη. Είναι σχεδόν το ίδιο»

Για τον λόγο που αποχώρησε: «Με τον πρόεδρο έχω αρίστη σχέση, είχαμε μιλήσει για την τριπλέτα των παιχνιδιών και αν δεν έχουμε ελπίδες για παραμονή ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να γυρίσω πίσω στην οικογένεια μου. Ο πρόεδρος σεβάστηκε αυτό και εγώ σεβάστηκα την επιθυμία της ομάδας και κάπως έτσι χωρίσαμε». 

Για την προσπάθεια: «Εκ των υστέρων γνωρίζαμε όταν αναλάβαμε αυτό το έργο ότι τα ποσοστά δεν είναι υπέρ μας. Δεν το κρύβω όμως ότι το πίστευα. Αυτό κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος φτάσαμε κοντά. Δεν ήταν χαοτική η διαφορά μας. Κάναμε πράγματα τα οποία δεν ήταν αρκετά. Τα παιχνίδια με την Καρμιώτισσα ήταν τα πιο κρίσιμα. Η ομάδα έκανε το comeback για να διεκδικήσει και ήταν βελτιωμένη. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και η ομάδα θα υποβιβαστεί».

Για το μέλλον του ιδίου: «Οι αγορές στη Κύπρο και στην Ελλάδα μου αρέσουν. Γνωρίζω το πρωτάθλημα. Είμαι σε συζητήσεις και παρακολουθώ τις εξελίξεις και περιμένω να δω αν θα υπάρχει κάποια ευκαιρία, για να μπορώ να πράξω το έργο που θέλω».

Για την εμπειρία από την Κηφισιά: « Η δουλεία του προπονητή έτσι είναι, η κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς στόχους. Αυτό αξιολογείται. Συναναστρεφόμαστε με πολλούς ανθρώπους. Στο ποδόσφαιρο δεν μένει κάτι κρυφό». 

Μια εκτίμηση για τον πρωταθλητή στην Ελλάδα: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το παιχνίδι σήμερα θα κρίνει πολλά. Φέτος επίσης θα πάει κοντά, δεν νομίζω να πετύχω τον πρωταθλητή. Ίσως αν έχουμε νικητή σήμερα».

Στην Κύπρο: «Με έχει κάνει εντύπωση η σταθερότητα των δύο ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ είναι μπροστά από την αρχή και είδαμε μια ΑΕΚ με την έλευση του Σιμόν, μια φανταστική σταθερότητα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Αυτό το κάνει και απρόβλεπτο. Θα έδινα ένα πολύ μικρό προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ». 

Για το Κύπελλο στην Κύπρο: « Έχουμε την Ομόνοια που παίζει για την ιστορία της και από την άλλη το κίνητρο του πρωτοεμφανιζόμενου για να κατακτήσουν ένα τρόπαιο, είναι αμφίρροπος ο Κυπελλούχος».

Για το αν περίμενε αυτήν την εξέλιξη του Κυπριακού πρωταθλήματος: «Την πρώτη φορά όχι.. σε καμία περίπτωση. Την δεύτερη φορά όμως ότι οποίος δεν συμμετέχει σε αυτό δεν μπορεί να καταλάβει την δυναμική. Είναι ανταγωνιστικό γρήγορα έχει κόσμο. Είναι σε ανοδική πορεία αν άνθρωποι επενδύουν σε γήπεδα και εγκαταστάσεις. Είναι μια διαρκής εξέλιξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση