ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περιμένουν την απόφαση … από το Νοέμβριο!!!

Καθυστέρηση στην στελέχωση της Επιτροπής

Εδώ και δύο περίπου μήνες άπαντες βρίσκονται σε αναμονή ως προς την απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου για την στελέχωση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία όπως ισχυρίστηκε στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95, το μέλος της Επιτροπής, Χάρης Σαββίδης αποτελεί προτεραιότητα ακόμη και για τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μετά δε από τα συνεχή πλήγματα τα οποία υπέστη η Επιτροπή Δεοντολογίας με τους λάθος χειρισμούς δημόσια και όχι μόνο, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η πολιτική αρχή όχι μόνο δεν φρόντισε να προστατέψει το κύρος της, αλλά εξακολουθεί να την διατηρεί ημι-στελεχωμένη καθώς παραμένουν ως μέλη μόνο ο πρόεδρος κύριος Παπαχαραλάμπους και ο κύριος Σαββίδης.

«Έγινε μια συνάντηση από το Νοέμβριο στο Προεδρικό εις την οποία είχαμε πάρει διαβεβαιώσεις και από ον ίδιο τον Προέδρο της Δημοκρατίας ότι η επανασύσταση της Επιτροπής είναι στις προτεραιότητες και ότι και οι ίδιοι προσβλέπουν στο έργο που θα γίνει στα θέματα διαφθοράς στο χώρο του αθλητισμού. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι από τότε δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ούτε κάποια ένδειξη για τελικές αποφάσεις. Ο διορισμός των μελών της επιτροπής αφορά και απασχολεί το Υπουργικό Συμβούλιο και μόνο» ανέφερε το μέλος της επιτροπής ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε την καθυστέρηση που προκύπτει.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Βαθμός με... μπόνους

Βαθμός με... μπόνους

Η συνθήκη που ευνοεί την ΑΕΛ έναντι του Απόλλωνα μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι
 |  ΑΕΛ
Όσο ζει, ελπίζει...

Όσο ζει, ελπίζει...

Πολύ σημαντική νίκη για τον Εθνικό που τον κρατάει ζωντανό στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ