ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τόσιακ: «Ήταν ξεκάθαρο ποια ομάδα κέρδισε 12 ματς και ποια 3»

Ειλικρινής ο κόουτς της Πάφου

Ο προπονητής της Πάφου, Κάμερον Τόσακ, είχε πολλά να πει και να σχολιάσει μετά την ήττα της ομάδας του από την Ανόρθωση και αφού υπήρξε ρεαλιστής τόνισε πως θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Καλή χρονιά σε όλους. Δεν ξεκίνησε για μας όπως θέλαμε. Η ομάδα ήταν απογοητευτική από την αρχή, κάναμε δυο λάθη και ενώ ξέραμε πως θα προσπαθούσε να τα εκμεταλλευτεί τα κάναμε σε στημένο και στην κατοχή μπάλας και τα πληρώσαμε. Μια ομάδα κέρδισε 12 στα τελευταία 15 της και η άλλη τρία στα 15. Φαινόταν ποια είναι ποια. Είπα στους παίκτες μου πως δεν αρκεί να είστε καλοί παίκτες αλλά να είστε ομάδα. Αν είσαι, είσαι κορυφή. Αν όχι παλεύεις να σωθείς. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μπορούμε να εκπροσωπούμε επάξια την ομάδα και την πόλη. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και θα τα παλέψουμε, έχουμε λίστα με τραυματίες που συνεχώς μεγαλώνει αλλά αυτό είναι ευκαιρία και για άλλους να παίξουν. Σήμερα είχαμε ένα αντίπαλο που είναι πολύ καλά οργανωμένος, με καλό προπονητή και εύχομαι τα καλύτερα».

Για το αν θα αλλάξει όλη την ομάδα το Γενάρη: «Δεν είναι ρεαλιστικό να το κάνεις Γενάρη αυτό. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Ακόμα και οι ομάδες κορυφής κάνουν 3-4 κινήσεις για να μη χαλαρώνουν οι άλλοι παίκτες. Χρειαζόμαστε κι εμείς φρέσκους παίκτες για να ανεβάσουμε τη δυναμική μας».

Για το αν είναι κοντά σε προσθήκες: «Νομίζω ναι πως είμαστε κοντά σε κάποιους παίκτες. Δεν είναι σωστό να πω τώρα ποιοι είναι αλλά όταν είμαστε σε θέση θα σας ενημερώσουμε».

Για τους τραυματισμούς: «Δεν είναι όλα ατυχίες με τους πολλούς που έχουμε. Κάποιο ποσοστό ναι, αλλά σίγουρα κάτι δε λειτούργησε σωστά. Η ομάδα έκανε επενδύσεις και όταν προκύπτουν τραυματισμοί αυτές χάνονται. Θα ήταν άδικο να τα ρίξω όλα στην προετοιμασία. Δεν είναι μόνο ένας λόγος, είναι πολλοί».

Για τη θέση του Πάντσεον: «Ήταν η μόνη μου επιλογή. Είδα τον Τζέισον να παίζει εκεί πριν πολλά χρόνια και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μπροστά. Είναι δύσκολο να πω πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες. Έχουμε παίκτες τιμωρημένους, τραυματίες και αυτό μας αναγκάζει να βάζουμε παίκτες σε θέσεις που δεν τους συνηθίσαμε».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X