ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τόσιακ: «100% εξάδα»

Δεν χάνει την πίστη του παρά τις ήττες

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και τη νέα ήττα της ομάδα του για την 5η αγωνιστική.

Ο τεχνικός της Παφιακής ομάδας, στάθηκε στον αγώνα αλλά και στη πίστη του για το ότι θα μπει η ομάδα του στην τελική εξάδα.

Αναλυτικά:

«To παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο στο πρώτο 20λεπτο αφού οι δύο ομάδες έδιναν την μπάλα εύκολα. Το ίδιο συνεχίστηκε για όλο το πρώτο ημίχρονο. λεπτά Στα πρώτα του β’ ημιχρόνου νομίζω ήμασταν καλύτεροι. Θεωρώ πιέσαμε τον Ολυμπιακό και τον κλείσαμε στο δικό του μισό όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν απογοητευτικό γιατί προήλθε από μια μακρινή μπαλιά. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στα στημένα αλλά γενικά είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ».

«Οι παίχτες μου μετά το δεύτερο γκολ έχασαν την αυτοπεποίθησή τους και είναι εκεί που ουσιαστικά πρέπει να κτίσεις χαρακτήρα για να προσπαθήσεις περισσότερο. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι που θα μπορούσαμε με λίγη παραπάνω τύχη ίσως να παίρναμε την ισοπαλία. Είχαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, πήγαμε καλά αλλά σε κάποια άλλα δεν πήγαμε όσο θα έπρεπε. Σίγουρα πρέπει να δούμε όλοι τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι''.

Για το αν πιστεύει ακόμη για την 6αδα: «Ναι, σίγουρα ναι, 100%».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X