ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θύρα 5: «Το κακό φαινόταν από την αρχή - Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Πάφος FC

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Πάφος FC με αφορμή την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Αναλυτικά:

«Δεν θέλουμε να επεμβαίνουμε στο διοικητικό κομμάτι γιατί ούτε γνώστες είμαστε, ούτε κακό θέλουμε να κάνουμε στον οργανισμό που ονομάζεται ΠΑΦΟΣ FC. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται γιατί ή ο γυαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε. Μάλλον το δεύτερο.

Το κακό φαινόταν από την αρχή. Αν και τα προβλήματα κρύβονταν κάτω απο νίκες και καλές εμφανίσεις. Από το καλοκαίρι δεν γίνεται να στήνεις την ομάδα χωρίς τεχνικό διευθυντή και ξαφνικά μια μέρα να ξυπνάς και να σου ανακοινώνουν νέο τεχνικό διευθυντή. Και δεν μας έφταναν όλα αυτά με τον ίδιο τρόπο να τον απομακρύνεις (χωρίς βέβαια ανακοίνωση).

Πάμε τώρα στο θέμα του προπονητή. Δεν κάνεις την αλλαγή στο χρονικό σημείο που την έκανες. Ή 7-8 αγωνιστικές πιο γρήγορα ή τελειώνεις την χρονιά με την ίδια τεχνική ηγεσία. Δεν φτάνει που άργησες να το κάνεις, δεν έφερες ούτε κανονικό προπονητή να τον αντικαταστήσεις.

Οι μεταγγραφές Ιανουαρίου μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν αποτύχει 100%. Δεν απέδωσαν τίποτα και ούτε αντικατέστησαν επάξια αυτούς που έφυγαν. Δυστυχώς μέχρι τώρα ήταν κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι ουσίας. Δηλαδή τα λάθη που σταματήσαμε να κάνουμε πέρυσι, εμφανίστηκαν ξανά την φετινή χρονιά.

Το μόνο κέρδος της φετινής χρονιάς είναι ο υπέροχος κόσμος της ΠΑΦΟΥ. Έδειξε πως η ομάδα και η πόλη έχουν πίσω τους μεγάλο όγκο οπαδών εντός και εχτός. Τι να θυμηθούμε… τα sold out των εχτός έδρας παιχνιδιών; Το κατάμεστο ΠΑΦΙΑΚΟ; Μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι που όλα είχαν κριθεί (στην Κύπρο ζούμε άλλωστε) ο κόσμος παρά την απογοήτευσή του ήταν ξανά ΠΑΡΟΝ και στήρριξε αυτή την ομάδα.

Υ. Γ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Υ. Γ.1 Μάθετε απ’τα λάθη σας. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.

Υ. Γ.2 Η λεμεσός γεμάτη από διαβατήρια και πλυντήρια. Στο σπίτι του κρεμμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί.

Υ. Γ.3 Είναι πολλά τα λεφτά… σας δίνουμε και δανεικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση