ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοχάρους: «Θα σταθούμε εμπόδιο σε αυτήν την κατάσταση»

Αντίδραση από την παφιακή ομάδα για την απόφαση του ΚΟΑ για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Σημαντικό θέμα προκύπτει με το «Στέλιος Κυριακίδης» καθώς το ταρτάν του γηπέδου επιβάλλεται να αλλάξει, το οποίο πρακτικά όμως θα «προσφυγοποιήσει» τις ομάδες που φιλοξενούνται για 10 μήνες. Η απόφαση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού είναι οριστική καθώς αν τα έργα δεν ξεκινήσουν μέσα στο 2022 θα χαθεί το κονδύλι των 410 χιλιάδων που έγκρινε το κράτος (δες εδώ). Την ίδια ώρα όμως Πάφος FC και Ακρίτας Χλώρακας μένουν εκτεθειμένες καθώς κανείς δεν γνωρίζει που θα αγωνίζονται. 

Στο πλαίσιο αυτό ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Άμα δεν είμαι πολύ ψύχραιμος, μπορώ να πω πράγματα τα οποία δεν θέλω να πω. Είναι κάτι το οποίο δεν με ξαφνιάζει καθόλου. Επανελλειμένως έχουμε πει ότι κάποιοι θα βρεθούν εκτεθειμένοι. Νομίζω ότι στερείται σοβαρότητας να υπάρχουν δυο ομάδες σε μια επαρχία και να μην υπάρχει γήπεδο που να μπορεί να τις φιλοξενήσει.

Δεν το πολυκαταλαβαίνω αυτό ότι θα χαθεί το κονδύλι. Το ταρτάν στο Στέλιος Κυριακίδης είναι σε άθλια κατάσταση τα τελευταία 7-8 χρόνια, πρέπει να τοποθετήσει πάραυτα τους επόμενους μήνες; Εμείς γνωρίζαμε ότι προτίθενται να βγουν με προσφορά για το θέμα του στίβου. Τους είχαμε ενημερώσει αν κάνουν γρήγορες ενέργειες, θα βρεθούμε εκτεθειμένοι. Μιλάμε για να τοποθετηθεί ο στίβος κόντρα στο ένα εκατομμύριο σε ένα γήπεδο το οποίο χρήζει κατεδάφισης. Έχουμε δώσει εναλλακτικές λύσεις για το θέμα του στίβου.

Η ΚΟΠ έχει πάρει την επιστολή μας, ότι εάν ξεκινήσουν τα έργα δεν θα μπορούμε να αγωνιζόμαστε στο Στέλιος Κυριακίδης. Δημιουργείται ένα σοβαρότατο θέμα. Δυο ομάδες της επαρχίας Πάφου δεν θα έχουν γήπεδο. Που θα αγωνιστούν αυτές οι δυο ομάδες;

Θεωρώ ότι πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι όλες οι πλευρές. Είμαι σίγουρος ότι μπορούν βρεθούν για να βολέψουμε όλο τον κόσμο. Έχουμε παρουσιάσει το πλάνο μας στον ΚΟΑ. Έχουμε εκφράσει την πρόθεση να αναλάβουμε όλα τα έξοδα της αποπεράτωσης του έργου και να γίνει εκμίσθωση του γηπέδου. Θα πάρουμε τα ανάλογα μέτρα. Η Πάφος δεν θα είναι ο φτωχός συγγενής σε όλα. Πραγματικά θα σταθούμε εμπόδιο σε αυτή την κατάσταση. Δεν θα ανεχτούμε οι ομάδες τις Πάφου να μην έχουν γήπεδο ποδοσφαιρικό».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση