ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεοχάρους: «Θα δώσουμε κάποια παιχνίδια εκτός τους Στέλιος Κυριακίδης»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

Αναλυτικά:

Για τη σύσκεψη στο προεδρικό που έγινε χθες: «Ήταν μια συζήτηση που διήρκησε αρκετές ώρες. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα με το θέμα του Στέλιος Κυριακίδης και το ότι αναγκαζόμαστε να αγωνιστούμε μακριά από την έδρα μας. Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται αναβάθμιση ο στίβος και το ταρτάν. Μπορώ να πω ότι αν και δεν ήμουν αισιόδοξος πριν από αυτή τη συζήτηση, θεωρώ ότι είμαστε κοντά σε κάποια λύση που θα φέρει σωστά αποτελέσματα και όλες οι πλευρές θα είναι ικανοποιημένες».

Για τις διεργασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα: «Η πρωτοβουλία από πλευράς του προέδρου της δημοκρατίας είναι το αισιόδοξο αλλά και όλες οι πλευρές προσπαθούν να βρούμε μια λύση. Έχουμε δώσει μερικές μέρες ώστε να γίνουν κάποιές διεργασίες και βολιδοσκοπήσεις των εργολάβων. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι θα γίνει, εύχομαι να είναι θετική η εικόνα. Περιμένουμε μια νέα συνάντηση μετά από πρωτοβουλία του προέδρου και του ΚΟΑ».

Για το αν θα μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται στο Στέλιος Κυριακίδης ενώ γίνονται έργα: «Θεωρώ ναι, αυτό ήταν το πιο σοβαρό της συζήτησης. Μένει να δούμε αν μπορεί να υλοποιηθεί».

Πόσο καιρό θα μείνει εκτός Παφιακού: «Εξαρτάται σε ποια φάση του έργου θα βρίσκεται. Ότι και να γίνει με τα υπάρχων δεδομένα, θα δώσουμε κάποια παιχνίδια εκτός τους Στέλιος Κυριακίδης απλά ευελπιστούμε πώς θα είναι όσο λιγότεροι αυτοί οι αγώνες. Δεν μπορώ να προκαθορίσω ακριβώς. Τα έργα θα έπρεπε να είχαν αρχίσει. Προσπαθούμε και εμείς να βάλουμε νερό στο κρασί μας έστω και αν νιώθουμε λίγο πικραμένοι».

Οι επιλογές γηπέδων: «Υπάρχουν γήπεδα. Η Πάφος θεωρώ ειναι μια ομάδα που έχει φίλαθλους με σοβαρό επίπεδο. Αρκετά γήπεδα θα ήθελαν να φιλοξενήσουν την ομάδα μας. Μιλάμε για εκτός επαρχίας πάντα. Υπάρχουν κάποια γήπεδα που είναι έτοιμα να μας φιλοξενήσουν. Κάναμε μια βολιδοσκόπηση αλλά δεν το έχουμε προχωρήσει».

Το θέμα με τα γήπεδα: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε σαν πολιτεία. Είναι μεγάλο πρόβλημα το θέμα των γηπέδων. Να καθίσουμε όλοι μαζί να δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε τρία τέσσερα γήπεδα ή να αναβαθμίσουμε κάποια άλλα».

Για το ότι η Πάφος ήταν ένα από τα δύο σωματεία που δεν στήριξαν τον Γιώργο Κούμα: «Από ότι αντιλαμβάνομαι οι εκλογές είναι 10 Ιουλίου. Τη στιγμή που υπήρχε εκλογική συνέλευσή στις 10 Ιουλίου ο αντιπρόσωπος μας θα πήγαινε εκεί να ψηφίσει τον οποιονδήποτε. Δεν έχουμε στηρίξει ούτε την μια πλευρά ούτε την άλλη. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Καλή επιτυχία στον πρόεδρο και ευελπιστούμε πως θα έχουμε καλύτερα πρωταθλήματα. Να κάνουμε ακόμη καλύτερο το προϊόν του ποδοσφαίρου».

Για τα μεταγραφικά: «Στασιμότητα. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινά την Παρασκευή δεν θα μας βρει με μεταγραφή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το ενδεχόμενο στην Λετονία να γίνει κάποια μεταγραφή. Το ρόστερ είναι συμπληρωμένο κατά πολύ μεγάλο μέρος. Υπάρχουν οι στόχοι και γίνονται διεργασίες επί αυτού. Έχουμε αρκετό χρόνο να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση