ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοχάρους: «Η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη στο 2ο γύρο»

Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Σαλαμίνας: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, η 5η στη σειρά. Είναι πολύ σημαντικό που μένουμε στα ψηλά και δεν χάνουμε έδαφος».

Για την συγκομιδή της ομάδας: «Πέρσι έτσι καιρό είχαμε δυο βαθμούς περισσότερους. Λίγο πολύ έβγαζε η ομάδα ότι ήταν στο ταβάνι. Φέτος η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη στο 2ο γύρο. Η ομάδα έχει σίγουρα κι άλλα περιθώρια βελτίωσης παρόλο που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Νοιώθουμε ότι η ομάδα είναι πιο έμπειρη πλέον».

Αν θα γίνει ενίσχυση στην επίθεση: «Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο. Θα γίνει σίγουρα επιθετική ενίσχυση».

Για τους Πέπε και Μποτσκάι: «Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του Πέπε. Ο Μποτσάκι είχε δεχτεί ένα χτύπημα, σήμερα θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς».

Για τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα: «Η φιλοξενία των ανθρώπων της Νέας Σαλαμίνας ήταν εξαιρετική. Οι άνθρωποι καταδικάζοντας αυτά που συνέβησαν, νομίζω αποδεικνύει ότι και αυτοί θέλουν να εκλείψει αυτό το φαινόμενο».

Αν μπορούν να αγωνιστούν από τις 3 Ιανουαρίου οι Μελούσο και Κανέ: «Βέβαια, μπορούν».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση