ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοχάρους για Πηλέα, Ηλία και προετοιμασία

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προετοιμασία: «Συνεχίζονται οι προπονήσεις. Σάββατο η ομάδα μετέβηκε στην Αυστρία. Καταλαβαίνετε ότι ξεκινήσαμε νωρίς, είναι οι ιδανικές συνθήκες στην Αυστρία και όλα βαίνουν καλώς. Εκεί θα χτιστεί η καινούρια Πάφος».

Για τα δυνατά φιλικά: «Με τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν, την Κραιόβα και τον Παναθηναικό. Είναι ιδανικές οι συνθήκες και ο τόπος γι αυτά τα ματς».

Για τις μεταγραφές: «Είναι μαζί μας για την προετοιμασία, έχουμε τώρα και τον Νεόφυτο Μιχαήλ και δείχνουμε ότι η Πάφος είναι ελκυστικός προορισμός για τους Κύπριους. Πετύχαμε κάποιους στόχους και είμαστε Ευρώπη».

Για τον Πηλέα: «Ανακοινώνουμε έναν ποδοσφαιριστή όταν περάσει από Ιατρικές εξετάσεις. Μας ενδιαφέρουν οι Κύπριοι το έχουμε πει πολλές φορές και όταν έχουμε κάτι επίσημο θα το ανακοινώσουμε».

Για τον Μάριο Ηλία: «Ο κάθε καλός Κύπριος μας ενδιαφέρει, είναι παίχτες που έχουν συμβόλαια και δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν. Υπάρχει ένα πλάνο που ακούμε πιστά και θα δούμε αν οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν».

Αν θα είναι ο Νεόφυτος Μιχαήλ ο βασικός σε αυτούς τους πρώτους αγώνες: «Θα αποκτηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας κάτω των 22, ο Νεόφυτος είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός και με την Εθνική».

Για τον Τάνκοβιτς και δανεικούς: «Θέλαμε να μείνει και τα καταφέραμε, όπως και κάποιοι δανεικοί που είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους και θέλουν να επιστρέψουν. Είναι ο Μποτσκάι, ο Ρους, ο Πέπε δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Ο Ζάσα έχει ακόμη ένα χρόνο υποσχετική και θα παραμείνει. Ο Κοντρέρας επέστρεψε στην ομάδα του».

Για τον προγραμματισμό: «Εντάξει παέι καλά, πάντα υπάρχει και το πλάνο Β για μεταγραφές στις τελευταίες μέρες της περιόδου. Όμως αυτή την στιγμή ο βασικός κορμός βρίσκεται με την αποστολή στην Αυστρία».

Για τον Πελάτζιο: «Βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας και θα έχει την ευκαιρία να το αποδείξει και στον προπονητή».

Για την εκδήλωση για το κύπελλο: «Στις 6 Ιουλίου θα γίνει μια εκδήλωση».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Είμαστε κοντά, ελπίζω σύντομα να υπάρχει απάντηση. Τρέχουμε και τις διαδικασίες για το ιδιόκτητο γήπεδο».

Περισσότερα στο ηχητικό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση