ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεοχάρους για Μελούσο - Κανέ, «Στέλιος Κυριακίδης» και ηλεκτρονικό πίνακα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο γενικός διευθυντής της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, τρεις συνεχόμενες επιτυχίες που μας βοήθησαν να ανέβουμε στη βαθμολογία. Με αυτούς τους εννέα βαθμούς αναρριχηθήκαμε στη βαθμολογία και πλέον είμαστε εκεί στα ψηλά. Η μάχη δεν τελείωσε όμως. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Οθέλλο και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέραν της νίκης».

«Ντέρμπι είναι κάθε βδομάδα. Βλέπετε πόσοι βαθμοί χάνονται κάθε βδομάδα. Στο τελευταίο μας παιχνίδι δεν ήταν εύκολη η επικράτηση. Μια Άχνα που δεν είχε χάσει έως τότε στο Δασάκι. Δεν υπάρχουν βατοί ή πιο εύκολοι αντίπαλοι, πρέπει να είσαι προσεκτικός από την αρχή. Αυτό θα κάνουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Οθέλλος. Πέρσι είχαμε περισσότερους βαθμούς τέτοια εποχή, είμαστε πολύ πιο υποψιασμένοι φέτος. Θεωρώ ότι έχουμε περισσότερη ωριμότητα ως ομάδα».

Για τους Ίβουσιτς και Ρους που προκρίθηκαν στο EURO: «Πολύ σημαντικό, πέραν απ’ το οικονομικό κομμάτι είναι και μια δικαίωση ότι έχουμε ποδοσφαιριστές καλούς που θα βρίσκονται στα τελικά του EURO. Είναι ότι καλύτερο τόσο για αυτούς όσο και για μας».

Για την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα: «Σημαντικό ρόλο παίζει η πολυφωνία. Πέρσι βρήκαμε γκολ πιο πολύ απ’ τον Ζάιρο, τώρα βρίσκουμε και από άλλους ποδοσφαιριστές».

Για τους Μελούσο και Κανέ: «Θεωρώ ότι θα εγγραφούν και οι δυο ποδοσφαιριστές. Ο Μελουσο αγωνίστηκε και στο δίτερμα της ομάδας. Ο Κανέ είναι πολύ κοντά στο να αγωνιστεί σε δίτερμα. Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και με τους δύο ποδοσφαιριστές. Άλλωστε είναι παίκτες που έχουμε αγοράσει. Είναι καλή και η ηλικία τους και ποντάρουμε πολλά σε αυτούς. Θεωρώ πως δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Αναμένουμε να τους δούμε και αυτούς να αγωνίζονται από την 1η Ιανουάριου».

Για άλλες κινήσεις που θα γίνουν τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου: «Νομίζω έχουμε καιρό. Η ομάδα είναι αρκετά καλά στελεχωμένη. Ο Ιανουάριος δεν είναι ότι καλύτερο για μεταγραφές. Λίγο πιο κοντά στη μεταγραφική περίοδο οι υπεύθυνοι θα κάνουν κάποιες συναντήσεις και αναλόγως θα πράξουν».

Για το Κόπα Άφρικα: «Δεν έχει έρθει κλήση για Ικόκο. Ο Κανέ θεωρώ ότι δεν έπρεπε να πάρει κλήση απ’ τη στιγμή που προέρχεται από τραυματισμό. Αλλά δεν είμαστε εμείς που θα το αποφασίσουμε αυτό».

Αν τοποθετήθηκε εν τέλει ο ηλεκτρονικός πίνακας: «Μπήκε ο ηλεκτρονικός πίνακας επιτέλους, μετά από έξι περίπου μήνες. Θεωρούμε ότι θα λειτουργήσει το Σάββατο. Θα βλέπουμε το σκορ και την ώρα του αγώνα».

Ποιος έχει επωμιστεί το κόστος τοποθέτησης του πίνακα: «Υπήρχε περίπτωση να μην το επωμιστούμε εμείς; Ο συγκεκριμένος πίνακας ήταν με έξοδα της ομάδας. Έχουμε καταθέσει όλα τα νομότυπα έγγραφα για να είμαστε εναρμονισμένοι με την τοποθέτηση ενός ηλεκτρονικού πίνακα στο γήπεδο».

Για το Στέλιος Κυριακίδης: «Ίσως στο τέλος να επικρατήσει η λογική για το θέμα των γηπέδων. Ακούω διάφορα για το θέμα των γηπέδων που θέλουν αναβάθμιση αλλά και αυτών που δεν υπάρχουν και μένω έκπληκτός. Ειδικά απ’ τη στιγμή που λέμε συνεχώς ότι αυτά τα γήπεδα μπορούσαν να δοθούν σε επενδυτές, που πληρούν τους οποιουσδήποτέ κανονισμούς, όπως έχουν δοθεί λιμάνια και αεροδρόμια. Με τα γήπεδα δεν θα χρειαστεί η κυβέρνηση να δώσει μεγάλα ποσά για την κατασκευή τους. Νομίζω είναι ότι πιο καλό μπορεί να γίνει. Από εκεί και πέρα εναπόκειται σε αυτούς που αποφασίζουν να πάρουν αυτές τις λογικές αποφάσεις. Έχει τραβήξει πάρα πολύ αυτό το θέμα. Θα βγουν όλοι κερδισμένοι από μια τέτοια εξέλιξη. Εννοώ την κυβέρνηση που δεν θα χρειαστεί να δώσει λεφτά, τις ομάδες, τον ΚΟΑ αλλά και το στίβο. Να καθίσουμε σε ένα τραπέζι όπου όλοι οι παραβρισκόμενοι θα θέλουν να βρεθεί η λύση. Αλλιώς το καλοκαίρι θα συζητάμε τα ίδια πράγματα».

Αγωνιστικά νέα: «Από ότι γνωρίζω η ομάδα είναι πλήρης».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση