ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Θεοχάρους για αποχωρήσεις: «Θα ήταν αντιδεοντολογικό και έλλειψη σεβασμού...»

Η θέση της Πάφος FC μέσω του Γενικού Διευθυντή της

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρη Θεοχάρους (δεξιά στη φωτό), σε σχέση με το θέμα τοποθετήθηκε όσο αφορά το θέμα που προκύπτει για τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ της ομάδας.

Ο Θεοχάρους αν και δεν αναφέρεται ονομαστικά, απαντάει εμμέσως στις πληροφορίες που διέρρευσαν και κάνουν λόγω για διαγραφή των Κεβίν Μπεριγκό και Εντγκάρ Μπαμπαγιάν από το ρόστερ.

Αναλυτικά:

«Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να μάθουν οι φίλοι της ομάδας μας και οι δημοσιογράφοι του ρεπορτάζ της Πάφου όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Στο θέμα όμως του καταλόγου των ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως θα ήταν αντιδεοντολογικό και έλλειψη σεβασμού προς τους ποδοσφαιριστές και την προσφορά τους, να βγούμε να μιλήσουμε για ονόματα πριν ακόμα καθοριστεί το μέλλον τους και η σχέση τους με την ομάδα μας.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ηρεμία και το καλό κλίμα και να παραμείνουμε απόλυτα προσηλωμένοι στους αγωνιστικούς μας στόχους. Μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή να είστε βέβαιοι πως θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση. Θα ήταν καλύτερο να ασχολούμαστε με το αγωνιστικό που θεωρώ θα έπρεπε να ήταν και το πιο σημαντικό!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση