ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοχάρους για Απόλλωνα, Αμπουραχίμι και «Στέλιος Κυριακίδης»

Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Πάφου

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

Τα κυριότερα σημεία: 

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Απόλλων: «Νομίζω ότι μπαίνουν όλα καλώς. Η ομάδα είναι πανέτοιμη. Δεν υπάρχουν κάποια προβλήματα από όσο γνωρίζω. Επιστρατευόμαστε για το Τσίρειο απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και πάμε μόνο για την νίκη».

Για την σημαντικότητα του παιχνιδιού: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο. Είναι μια νίκη, τρεις βαθμοί απέναντι στον πρωταθλητή. Θα βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά από ότι βαθμολογικά. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σοβαρά με οποιανδήποτε αντίπαλο όπου και αν αγωνιζόμαστε. Πάμε για την νίκη και όπως έχουμε πει είναι ακόμη νωρίς για οτιδήποτε άλλο».

Τα αγωνιστικά νέα: «Θεωρώ είναι πανέτοιμη η ομάδα. Θα δεξιέ και στο γήπεδο. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Οι επιλογές που έχει ο προπονητής, η καλή κατάσταση που βρίσκετε η ομάδα και ο κόσμος είναι όλα τα συστατικά με το μέρος μας. Ελπίζουμε όλα αυτά να δώσουν την νίκη στον αυριανό αγώνα. Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Αντιθέτως υπάρχει ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για το ποιοι θα είναι εκτός αποστολής».

Για την απόκτηση του Αμπουραχίμι με την μορφή δανεισμού από τον Ακρίτα: «Είναι δεδομένη η συμφωνία αυτή. Ως συνήθως το ανακοινώνουμε πρώτά στα δικά μας μέσα. Θα ανακοινωθεί σε λίγο. Θα εγγραφεί κανονικά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Γνωρίζαμε τον ποδοσφαιριστή. Θέλαμε έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις τις επιθέσεις. Ο προπονητής μας είχε πει ότι τον ενδιαφέρει. Πλέον είναι στην ομάδα μας και μπορεί να μας δώσει σημαντικές βοήθειες».

Για την προπώληση του αυριανού αγώνα: «Δεν έχουν διατεθεί όλα τα εισιτήρια αλλά είμαι σίγουρος θα γίνει. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 600 από τα 950. Είμαι σίγουρος δεν θα υπάρξουν εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας στο Τσίρειο».

Για την μεταφορά του αγώνα απέναντι στον Ακρίτα: «Έχουμε ζητήσει και οι δύο ομάδες από την ΚΟΠ όπως μεταφερθεί ο αγώνας στις 23 του μήνα. Θεωρούμε ειδικά σε αυτή την περίπτωση παραμονές Χριστουγέννων θα μπορούσε να μεταφερθεί ο αγώνας. Ευελπιστούμε να μεταφερθεί. Στείλαμε χθες και οι δύο ομάδες επιστολή, οπόταν περιμένουμε εντός των ημερών απάντηση από την ΚΟΠ».

Για την προγραμματισμένη συνέντευξη του προέδρου της ομάδας: «Θα είναι σήμερα το απόγευμα οι συνέντευξη του προέδρου στην σελίδα μας. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη επειδή δεν δίνει και συχνά συνεντεύξεις. Δεν λέει πολλά, αλλά κάνουν πολλά οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Από την στιγμή που αποφάσισε να πει κάποια πράγματα νομίζω θα είναι σημαντικά. Έχει την εμπειρία πλέον να πει την άποψη του για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Θα αγγίξει τα πάντα. Από το γηπεδικό μέχρι της ακαδημίες».

Για το θέμα με το Στέλιος Κυριακίδης: «Καμία ενημέρωση από αυτές που έχουμε ακούσει επανειλημμένως. Αναμένουμε και εμείς. Νομίζω η συνέντευξη του προέδρου σήμερα θα απαντήσει και σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε συζητήσει με κάποιους φορείς και βουλευτές και περιμένουμε για την συνάντηση. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Όπως είπαμε και χθες θεωρώ θα έρθουν δύσκολες στιγμές και σε αυτό το κομμάτι. Είδαμε τι έγινε στο Τσίρειο και θα έχουμε τα ίδια θέματα και στο Στέλιος Κυριακίδης, θα με θυμηθείτε».

Για τη διαιτησία: «Είδαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ακόμα και αν κερδίσαμε, ότι κάποιες αποφάσεις ήταν άκρως εναντίον μας, όλες μπορώ να πω. Απαιτούμε σεβασμό. Είτε αυτοί είναι ξένοι, είτε Κύπριοι. Να έρχονται και να παίζουν 50-50 οποιανδήποτε ομάδα».  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση