ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Τέρμα η κοροϊδία»

Αντίδραση για τη νέα ήττα από τον κόσμο

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου αντιδρούν μετά τη νέα ήττα και μέσα από καυστική ανακοίνωση αναφέρονται κατά των Ρώσων ιδιοκτητών της ομάδας. Μάλιστα, ανακοινώνουν και αποχή από το γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

Για ακόμη ένα παιχνίδι φύγαμε με το κεφάλι σκυμμένο, με πολλά νεύρα και απογοήτευση και την ξενερα πλέον για ότι συμβαίνει στην ομάδα μας..

Δυστυχώς, καλός ή κακός αυτοί που τα άκουσαν για ακόμη μια φορά ήταν οι ποδοσφαιριστές (σε κάποιους άξιζε) και το υπηρεσιακό προπονητικό τημ.. Με την "διοίκηση" των Ρώσων επενδυτών να είναι άφαντη ή για να είμαστε ποιο σωστοί αν προτιμάτε, είμαστε μια ομάδα χωρίς διοίκηση, μια ομάδα απρόσωπη που λειτουργεί στον αυτόματο..

Με μια λέξη φίλοι μας.. μ-----!!

Από τα γραφεία της εταιρίας μέχρι κάτω στο προπονητικό κέντρο, βολεύτηκαν όλοι στα λεφτά των Ρώσων και δεν το κουνάει κανένας από την καρέκλα και την θέση τους..

Κύριοι Λομακιν και Ντουποφ καταντήσατε την ομάδα ΜΑΣ περίγελο σε όλη την Κύπρο με την αδιαφορία ΣΑΣ!!

Υ.Γ: Και μην αρχίσετε την κλάψα μερικοί με την πιπίλα ότι αν φύγουν οι Ρώσοι θα κλείσουμε γιατί κατάντησε αστείο πλέον.. Στο καλό, την κλείνουμε και μόνη μας αν "θέλουμε" δεν τους έχουμε ανάγκη!!

Υ.Γ.2: ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.. ΑΠΟΧΗ!!

* Το πανό αναφέρεται στους Ρώσους επενδυτές με την φράση "ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ"

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ - ΘΥΡΑ 5

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν στα...«αχ»

Έμειναν στα...«αχ»

Ήθελαν πολύ και οι δυο την νίκη, αλλά δεν κατάφεραν αξιοποιήσουν τις πολλές ευκαιρίες που βρήκαν
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.
X