ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Στο “Korantina Cup” Άρης και Πάφος

Θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή οι δύο ομάδες και να δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές

Την συμμετοχή του στο “Korantina Cup” ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Άρης. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 19 Νοεμβρίου ένεκα και της διακοπής που θα υπάρξει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Όλοι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών στην Πάφο.

Στο τουρνουά θα λάβει μέρος και η Πάφος και τέσσερις ακόμα ομάδες: Η Μπράντφορντ, η Ρίγα Λετονίας, η Ισπανική AFE και η Ρωσική Ροντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με στόχο τη διατήρηση της αγωνιστικής ετοιμότητας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την προσθήκη αγωνιστικών λεπτών σε ποδοσφαιριστές με λίγο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο τουρνουά «KORANTINA CUP» που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 19 Νοεμβρίου. 

Στο τουρνουά πέραν του ΆΡΗ, θα συμμετάσχουν άλλες πέντε ομάδες. Η Αγγλική Μπρέντφορντ, η Ρίγα Λετονίας, η Ισπανική AFE, η Ρωσική Ροντίνα και η Πάφος.

Όλοι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών στην Πάφο.

Η ομάδα μας κληρώθηκε στον Β΄όμιλο μαζί με την Ισπανική AFE και τη Ρίγα Λετονίας. 

Το πρώτο παιχνίδι του ΑΡΗ, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 14:00, εναντίον της Ισπανικής ομάδας. Ο δεύτερος αγώνας της ομάδας μας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 11:00 με αντίπαλο τη Ρίγα και αναλόγως κατάταξης θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στις 18, ή, 19 Νοεμβρίου με την ομάδα που θα καταλάβει την αντίστοιχη θέση με τη δική μας, στον άλλο όμιλο.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση