ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στιβ: «Ήμουν ενοχλημένος με τους παίκτες»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95

Για τη νίκη με την Καρμιώτισσα, την συνέχεια που ακολουθεί και γενικά για την Πάφο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κωνσταντινίδης:

«Πήραμε το ζητούμενο, αλλά θέλω να συγχαρώ την Καρμιώτισσα, διότι δεν τα παράτησε. Είχαμε ένα προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και παραλίγο να την πάθουμε. Ευτυχώς όμως που καταφέραμε να πάρουμε το ζητούμενο και να κοιτάξουμε μπροστά», είπε και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Ήμουν ενοχλημένος σε μεγάλο βαθμό με τους παίκτες μου. Δεν ήμουν ικανοποιημένος με τον τρόπο που λειτούργησαν. Ήμασταν λίγο χαλαροί. Τους εξήγησα στο ημίχρονο ότι αν χαλαρώσουν, αυτή η ομάδα δεν τα παρατά και θα μας κάνει πρόβλημα. Έγινε αυτό που είπα και για αυτό με ενόχλησε».

Για τον στόχο που έχει η Πάφος: «Να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο».
Για την διαιτησία: «Δεν σχολιάζω τους διαιτητές, αλλά ούτε και το VAR. Αυτοί που τους έβαλαν εκεί και ας τους χειριστούν. Εγώ δεν το σχολιάζω ποτέ την διαιτησία».

Για τα πολλά λάθη που έγιναν: «Υπάρχουν διευθυντές που τους ορίζουν. Επειδή δεν είναι κάτι που χειρίζομαι εγώ, ότι και να πω είναι περιττό»

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε ακόμη 13 παιχνίδια. Είναι ακόμα μισή σεζόν ουσιαστικά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, διότι το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα μεγάλη ομάδα. Αλλά, είναι ένα παιχνίδι μόνο»

Για την δουλειά στην Πάφο: Έχουμε άριστες εγκαταστάσεις εδώ στην Πάφο. Έχουμε προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε. Έχουμε την ευκαιρία να χτίσω κάτι εδώ και να προετοιμάσω την ομάδα για την επόμενη χρονιά».

Για τους Κύπριους παίκτες: «Εγώ θέλω Κύπριους που θα μπορούν να μας βοηθήσουν. Δεν θέλω να έρθουν απλά για να έρθουν. Και υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να μας βοηθήσουν».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση