ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στιβ: «Ο Μέρφι έχει πολλά να μάθει ακόμη»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Πάφου

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο νέος τεχνικός της Πάφου Στιβ Κωνσταντινίδης μετά τον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και τη νίκη της ομάδας του με 2-1, συγχάρηκε τους παίκτες του ενώ ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Τις τελευταίες δέκα μέρες μου έδωσαν τα πάντα. Καλή συνέχεια στο Παραλίμνι, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και στους ιδιοκτήτες της Πάφου, τους ευχαριστώ για την ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, δυσκολευτήκαμε στο τέλος όμως τα καταφέραμε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για κάποια κενά διαστήματα: «Δεν νομίζω ότι είχαμε κενά, σε τέτοιο παιχνίδι θα έχεις την κατοχή και στιγμές που δεν την έχεις, δεν νομίζω να δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες η Ένωση που να χρειάστηκε ο Ρούτκο να κάνει καμιά επέμβαση, απλά δεν μπορείς να πάεις στην ίδια ταχύτητα για 90 λεπτά. Αλλά εντάξει μην ξεχνάτε ότι αλλάξαμε στιλ παιχνιδιού, σύστημα, οι παίκτες ακόμα προσπαθούν να μπουν στον δικό μου τον ρυθμό που δεν ήταν το ίδιο με πριν».

Όσον αφορά στην αλλαγή από τη μέρα που ανέλαβε πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για πριν αλλά από τη μέρα που ήρθα σαν προπονητής. Θέλω να αλλάξω τη νοοτροπία, παλιά ήμασταν ευχαριστημένοι με την κατοχή, χωρίς ουσία, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, θέλω την μπάλα να πάει μπροστά, να κάνουμε πειθέσεις, να κάνουμε εμείς τις ερωτήσεις στις άλλες ομάδες κι όχι αντίθετα. Δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ που είνα ιαπό τις καλύτερες ομάδες ότι όχι μόνο τους παίξαμε στα ίσα, στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να ήταν 2-0 υπέρ μας, αν έμπαινε μία ευκαιρία θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Σήμερα όμως με το σκληρό παιχνίδι που μας έδωσε το Παραλίμνι κερδίσαμε στα τελευταία λεπτά, δειξαμε πάθος, θέληση για νίκη, να τρέξουμε εκεί πυο δεν είχαμε πιθανότητες παίκτες έτρεχαν για την μπάλα, ο Μέρφι έχει πολλά πράγματα να μάθει ακόμη, κάθε παιχνίδι θα βελτιώνεται, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ίδιο σήμερα και το γκολ για αυτόν ήταν το κάτι άλλο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην έχουμε σεβασμό για Δόξα και Ερμή αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη βάρκα μας κι όσο έχουμε ελπίδες θα παλέψουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση