ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σκαλοπάτι η Πάφος για τον Βαλακάρι»

Τα αίτια και οι ευθύνες που δεν μπήκε στην εξάδα η ομάδα

Για όλα τα θέματα της Πάφου, αλλά και για τον Όνι Βαλακάρι, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

«Είδαμε μία πιο βελτιωμένη εμφάνιση από την ομάδα μας. Θέλαμε αυτό το τρίποντο, έτσι ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία. Αυτή η εμφάνιση μας ικανοποιεί και ελπίζουμε να μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας».

Για τον στόχο της 6αδας που δεν εκπληρώθηκε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Η ευθύνη βαραίνει εμάς τους ίδιους, που δουλεύουμε στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο. Δεν τα καταφέραμε, αλλά κοιτάζουμε μπροστά, διότι υπάρχει δρόμος. Δεν σκεφτόμαστε καθόλου το ενδεχόμενο να εμπλακούμε σε περιπέτειες».

Για τους λόγους που δεν μπήκε η ομάδα στην 6αδα: «Οι ευθύνες είναι παντού. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά επαναλαμβάνω ότι οι ευθύνες είναι σε εμάς. Μπορώ να πω ότι είμαστε και λίγο άτυχοι, διότι στην πιο κρίσιμη στιγμή χάσαμε κάποιους βασικούς παίκτες. Ενώ, υπήρχαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες που έπαιξαν τον ρόλο τους. Είναι ένα σύνολο λόγων και αιτιών. Το σημαντικό είναι να δούμε τα λάθη που κάναμε και να τα διορθώσουμε».

Αν γινόταν πιο γρήγορα η αλλαγή προπονητή: «Σίγουρα βλέπουμε μία διαφορετική ομάδα, αλλά είναι υποθετικό. Το σημαντικό είναι να δούμε τα λάθη που κάναμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια και του χρόνου».

Για τον Βαλακάρι: «Έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Φέτος δεν είμασταν τόσο ουσιαστικοί. Σίγουρα, ο Όνι έχει καταφέρει να αναπληρώσει το κενό ενός παίκτη σκόρερ. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας και ξέρουμε ότι η ομάδα μας είναι ένα σκαλί για να ανέβει πιο πάνω. Αλλά, αυτό είναι για το μέλλον, τώρα βλέπουμε την συνέχεια».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση