ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόστιμα για μπουνιές σε Τάνκοβιτς - Βαλακάρι

Ο ένας μάλιστα γρονθοκόπησε... το VAR

Πρόστιμα για γρονθοκοπήματα πήραν οι παίκτες της Πάφου, Τάνκοβιτς και Βαλακάρι από τον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ματς με τον Άρη.

Όπως αναφέρεται, ο πρώτος γρονθοκόπησε την οθόνη του VAR και ο Φινλανδός την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών.

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο Τζόρνταν Ικόκο ο οποίος έβρισε τους διαιτητές.

Καταγγελία κατά:

(4) του MUAMER ΤANKOVIC ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΣ FC για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα (γρονθοκόπησε την οθόνη του VAR), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(5) του ONNI JOHANNES SIMONPOIKA VALAKARI ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΣ FC για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων (γρονθοκόπησε με δύναμη την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών κατά την διαδρομή του προς τα αποδυτήρια), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(6) του JORDAN IKOKO, ποδοσφαιριστή της ΠΑΦΟΣ FC για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα προς τους διαιτητές (τους έβρισε κατά την διαδρομή του προς τα αποδυτήρια της ομάδας του), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση