ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορυφαίος του μήνα... ο Μπεργκ!

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κύπρου

24sports team

info@24sports.com.cy

Προπονητής για τον μήνα Οκτώβριο, αναδείχθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ψηφοφορία των προπονητών της Α’ Κατηγορίας, όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κύπρου. 

Ο τεχνικός, της Πάφου συγκέντρωσε 49 βαθμούς, παίρνοντας τις 11 από τις 14 ψήφους.  

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Προπονητής της PAFOS FC ΧένινγκΜπέργκ αναδείχθηκε Προπονητής Του Μήνα για τον Οκτώβριο επικρατώντας κατά κράτος στη σχετική ψηφοφορία ανάμεσα στους προπονητές των ομάδων Α’ Κατηγορίας. Το έπαθλο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών από το 2015!

Ο Νορβηγός προπονητής μάζεψε 49 βαθμούς, παίρνοντας την ψήφο των 11 από τους 14 συναδέλφους του. Μάλιστα η πλειοψηφία, και συγκεκριμένα 8 τεχνικοί, έδωσαν στον κόουτς της Πάφου το απόλυτο των βαθμών (5).

Δεύτερος στις προτιμήσεις ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα με 19β, 3ος ο Αλεξέι Σπιλέφσκι του Άρη με 14β. και τέταρτος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς του ΑΠΟΕΛ με 12β.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους κανόνες του βραβείου, για κάθε μήνα ο κάθε ένας προπονητής των 14 ομάδων της Α’ κατηγορίας επιβραβεύει τους συναδέλφους του με 5, 3 και 1 βαθμούς, αξιολογώντας το έργο τους στη διάρκεια του μήνα.

Σκοπός του επάθλου «Προπονητής του Μήνα», που δίνεται εδώ και επτά χρόνια από τον Σύνδεσμο Προπονητών, είναι να αναδειχθούν τα πεπραγμένα των προπονητών, μέσα από τον φακό των ίδιων των προπονητών.

Στο τέλος της σεζόν, ο προπονητής που θα λάβει τις περισσότερες φορές το έπαθλο «Προπονητής του Μήνα», θα αναδειχθεί ως «Προπονητής της Χρονιάς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση