ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόεδρος ΚΟΕΑΣ: «Αναστολή των έργων στο Στέλιος Κυριακίδης»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Περικλής Μάρκαρης

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα», με τον Πέτρο Παπαγιώργη, παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης. Λίγο πολύ αποκάλυψε πως τα έργα για κατασκευή του ταρτάν στο «Στέλιος Κυριακίδης» έχουν ανασταλεί, αφήνοντας μας να φτάσουμε στο συμπέρασμα πως η Πάφος θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα τη νέα σεζόν.

Τόνισε ουσιαστικά πως σύμφωνα με πληροφορίες του όλα δείχνουν αναβολή των έργων και ότι απομένει η επίσημη ανακοίνωση. Ανέφερε επίσης πως υπήρχε σύμβαση μεταξύ ΚΟΑ και εργολάβου για να άρχιζαν τα έργα 1η Ιουλίου και πως αυτά θα ήταν δεκάμηνης διάρκειας.

Δεν παρέλειψε να πει ακόμη πως αυτή τη στιγμή οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος προπονούνται στο γήπεδο της Γεροσκήπου όπου δεν υπάρχει ταρτάν.

Σε όλα αυτά ο  Περικλής Μάρκαρης πρόσθεσε ότι οι εφτά απ’ τους 42 αθλητές της κυπριακής ομάδας που συμμετείχε στο Μπρούνο Ζάουλι ήταν αθλητές του  ΓΣ Κόροιβος κι ενώ στην ίδια ομάδα ανήκει ο έφηβος σφυροβόλος μας, Ιωσήφ Κεσίδης, που είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση