ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανός: «Θα κάνω το παν για να παίξω στην Αγγλία»

Οι στόχοι και τα όνειρα του του αμυντικού της Πάφου

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ, το δικό του μέλλον αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν την Πάφο μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο μεσοαμυντικός της Πάφος FC, Μικαέλ Πανός.

Οι δηλώσεις του:

Για το κατά πόσον ήταν η νίκη με την ΑΕΛ ήρθε στην καλύτερη εμφάνιση της Πάφου τη φετινή σεζόν: «Ναι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ακολουθήσαμε το πλάνο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νίκη».

Για τον Κάμερον Τόσακ: «Έχουμε ενέργεια μαζί του. Μας δίνει κίνητρο και πάθος. Έχει το σωστό αγωνιστικό πλάνο και θέλει να το ακολουθούμε».

Για τους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας: «Είχαμε σκληρή προετοιμασία και νέους παίκτες που ήρθαν στο τέλος. Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν ξέρω γιατί έρχονται τόσοι τραυματισμοί».

Για το πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνουν τα παιχνίδια οι ίδιοι και ο κόσμος: «Είναι πολύ σημαντικό. Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν, τώρα τους βλέπουμε πόσο μας βοηθούν. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία τους χθες».

Για το δεύτερο γκολ της Πάφου: «Ήταν το καλύτερο γκολ της σεζόν. Ήταν ομαδικό γκολ. Έδωσα την μπάλα στον Μπεριγκό, που γύρισε την μπάλα στον Ράκελς για το τακουνάκι και μετά το έβαλε ο Βα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Βα, έβαλε το γκολ μετά την επιστροφή του. Όλη η ενέργεια ήταν πολύ καλή».

Για τον Μπεργικό: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Τον χρειαζόμαστε να είναι στο καλύτερο επίπεδο. Χρειάζεται ακόμα δύο εβδομάδες για να είναι στο 100%. Είναι σημαντική η επιστροφή του».

Για την παρουσία του στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας: «Ασφαλώς είναι πιο δύσκολο το γαλλικό πρωτάθλημα, έχει περισσότερη τακτική. Το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο και σε πολύ καλό επίπεδο για μένα».

Για το δικό του μέλλον: «Το να είμαι στην Κύπρο είναι καλό για μένα. Μπορεί να είναι ένα βήμα για την καριέρα μου. Το όνειρό μου είναι να παίξω στην Αγγλία, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά, θα κάνω το παν γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Πάφο, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο».

 

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X