ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Υπέρ του να σταματήσει το πρωτάθλημα στο β’ γκρουπ»

Θέλει διακοπή η Πάφος

Υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος, τουλάχιστον όσον αφορά στο δεύτερο γκρουπ των πλέι οφ, τάσσεται η Πάφος, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλίμα που επικρατεί στην Πάφο λόγω κορωνοϊού: «Τα στατιστικά δείχνουν ότι είμαστε οι πιο υπάκουοι στα θέματα περιορισμού, όμως όλα ξεκίνησαν από το νοσοκομείο της πόλης που δεν ήταν τόσο άρτια εξοπλισμένο. Υπάρχει προσπάθεια για δειγματοληψία, υπάρχει φόβος. Θα πάω κι εγώ σήμερα, επιλέχθηκε τυχαία ο γιος μου. Είναι μια απλή διαδικασία. Αν συνεχίσουμε έτσι, όλοι μαζί οργανωμένα, θα ξεπεράσουμε την κατάσταση. Είμαστε όλοι προσεκτικοί, έχουμε περιοριστεί και δεν έχει κάτι να φοβηθούμε».

Για τη θέση της Πάφου για το κατά πόσον πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: «Θεωρούμε ότι εφόσον δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό μπροστά μας, είμαστε υπέρ της θέσης να σταματήσει το πρωτάθλημα για το δεύτερο γκρουπ. Η κατάσταση γίνεται ζημιογόνα. Μιλάμε με αβεβαιότητα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Μιλάμε θεωρητικά. Ευχόμαστε αύριο να ξυπνήσουμε και να είναι όλα καλύτερα. Μας λείπει το πρωτάθλημα, όμως πρέπει να δούμε την κατάσταση που υπάρχει και την υγεία των συνανθρώπων μας».

Για το κατά πόσον είναι εφικτό να παιχτεί μόνο το πρώτο γκρουπ: «Προς το παρόν δεν τον γνωρίζουμε. Όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση πρέπει να δούμε τι θα γίνει με λεπτομέρειες».

Για τον αριθμό των ομάδων της πρώτης κατηγορίας σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν: «Δεν έχουμε κάποιο θέμα στο πόσες ομάδες θα ανέβουν. Μιλάμε τελείως θεωρητικά και θέλουμε να τελειώνει όλη αυτή η κατάσταση».

Για τα νέα οικονομικά δεδομένα: «Θα υπάρξουν δυσκολίες, είναι γεγονός. Σαν επαρχία αν συνεχιστεί η κατάσταση θα πληγεί παραπάνω η Πάφος. Θα επηρεάσει σπόνσορες και χορηγούς για την επόμενη χρονιά. Επηρεάζονται οι επιχειρήσεις όλων, όπως και των ιδιοκτητών. Τα πράγματα είναι παγωμένα. Ευελπιστούμε να βελτιωθεί η κατάσταση».

Για το κατά πόσον η Πάφος πλήρωσε τον Φεβρουάριο στους παίκτες: «Και οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι είναι όλοι τακτοποιημένοι».

Για το θέμα των τηλεοπτικών: «Υπάρχει αβεβαιότητα. Είναι πολύπλοκο θέμα. Προς το παρόν δεν έχουμε εξέλιξη. Τα πράγματα παραμένουν παγωμένα μέχρι νεωτέρας».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση