ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παλιούρας: «Υπάρχει προβληματισμός για την αστάθεια» (σχόλιο για αποδοκιμασίες)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Πιο δύσκολα απ’ ότι θα περίμενε κατάφερε να κερδίσει η Πάφος τον Εθνικό Άχνας με 4-3. Η ομάδα του Χουάν Καρσέδο δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κάτι που έφερε απογοήτευση στον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη με τον Εθνικό: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την απόδοση της ομάδας, όμως κρατούμε την αντίδραση της ομάδας και τους τρεις βαθμούς. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Έγιναν αρκετά ατομικά λάθη και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά ώστε να μην τα επαναλάβουμε».

Για την αστάθεια της ομάδας και τις αποδοκιμασίες προς τον προπονητή: «Υπήρχαν οι αποδοκιμασίες καθώς η εικόνα δεν ήταν καλή. Είναι λογικό ο κόσμος να απογοητεύεται και πάντα ο πρώτος που δέχεται πυρά είναι ο προπονητής όμως η ευθύνη βαραίνει όλους μας. Πρέπει να βελτιωθούμε και μας έχει προβληματίσει το γεγονός πως δεν έχουμε σταθερότητα. Παίξαμε πολύ καλά με την Ανόρθωση και είχαμε διαφορετική εικόνα με τον Εθνικό. Είναι θέματα που έχουμε δει και πρέπει να δουλέψουμε».

Για το πρόγραμμα και την ευκαιρία να μειώσει αποστάσεις: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα ώστε να μπούμε με όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Θα μπούμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τις νίκες και με καλές εμφανίσεις για να ανέβει ψυχολογικά η ομάδα και να αλλάξει το κλίμα».

Για τα αγωνιστικά: «Δύσκολα θα προλάβει το σημερινό παιχνίδι ο Μπρούνο που έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, όπως και ο Μάριος Δημητρίου που μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα. Ο Τάνκοβιτς θα αγωνιστεί στο σημερινό και θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο παιχνίδι. Στην κερκίδα θα είναι ο προπονητής μας»

Για τη διαιτησία: «Δεν ασχολούμαστε με τα θέματα της διαιτησίας. Δεν θα ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες και ελπίζουμε να μην υπάρχουν προβλήματα στις επόμενες αγωνιστικές».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.