ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παλιούρας: «Τιμή μας να βοηθάμε την Εθνική»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Αναλυτικά:

Για τον Νίκο Κωνσταντίδη που παίρνει θέση στην Εθνική: «Ο Νίκος είναι μια πολύτιμη μονάδα για το προπονητικό τιμ, αλλά θα το δούμε στη συνέχεια. Υπάρχουν βοηθοί του Νίκου, δεν νομίζω να επηρεαστεί ιδιαίτερα η ομάδα και είναι τιμή μας να βοηθάμε την Εθνική σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο. Οποιοδήποτε τερματοφύλακα έχει αναλάβει τον έχει βελτιώσει σημαντικά και αυτό νομίζω φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα: «Έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες η προετοιμασία. Έχει ψυχολογία η Νέα Σαλαμίνα μετά την αλλαγή προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο θα πάμε για την νίκη. Πάντοτε μια ομάδα που αλλάζει προπονητή έρχεται με αλλαγμένη προς το καλύτερο ψυχολογία και μόνο δύσκολο δεν θα είναι το έργο μας. Η αλήθεια ότι με τη Δόξα δεν είμασταν αρκετά καλοί και πρέπει να εμφανιστούμε σαφώς πιο έτοιμοι το Σάββατο».

Για την προσπάθεια που γίνεται: «Είναι πολύ σημαντικό να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς γίνεται. Θέλουμε αν είναι δυνατό να διεκδικήσουμε τη πρώτη θέση στο γκρουπ».

Για το μέλλον του Στηβ: «Αυτό δεν το ξέρουμε, είναι αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση. Είναι γεγονός ότι βλέπουμε μια ομάδα σαφώς βελτιωμένη επι Στηβ αλλά θα φανεί στη συνέχεια τι αποφάσεις θα πάρει η διοίκηση».

Αγωνιστικά νέα: «Σε καλό δρόμο οι Βαλεριανος και Παντσεόν, αλλά θα αποφασίσει ο προπονητής πότε θα είναι έτοιμοι. Ο Μέρφι θα είναι έτοιμος στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε κάποια απουσία για κάρτα άρα πάμε πάνω κάτω με τα ίδια δεδομένα σε σχέση με τον τελευταίο μας αγώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Νέα ανατροπή για το Παραλίμνι που κέρδισε την Πάφος FC... και συνεχίζει να ελπίζει για τη παραμονή του
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ