ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παλιούρας: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες με ΑΠΟΕΛ»

Στον ΣΠΟΡ 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Για τα θέματα της Πάφου μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, χρειάζεται προσοχή για να μην επαναλάβουμε λάθη. Θέλουμε να επιστρέψουμε μετά την ήττα και μπροστά στον κόσμο μας να το κερδίσουμε».

Για την ήττα με Καμριώτισσα: «Τιμωρηθήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, πρέπει αν είαμστε πιο αποτλεεσματικοί αλλά και συγκεντρωμένοι, αφού με την Καρμιώτισσα κάναμε λάθη».

Για την κρισιμότητα του αγώνα: «Είναι σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι καθώς θέλουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις και να πα΄ρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει αν είμαστε καλύτεροι και να παόρυμε το χητούμενο».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Τάνκοβιτς, Γκόλνταρ και Πέπε τα ερωτηματικά. Πάνε καλά Τάνκοβιτς και Πέπε έχουν πιθανότητες, όμως εξαρτάται και από τον προπονητή, για Γκόλνταρτ πιο δύσκολο».

Για τον κόσμο: «Θα έχουμε αρκετό κόσμο, θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να υπάρξει μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση Ιανουαρίου: «Υπάρχει σκέψη σίγουρα για κίνηση στο επιθετικό κομμάτι, ψάχνουμε για ένα ποδοσφαιριστή έτοιμο να βοηθήσει. Δεν θα κξάνουεμ μεταγραφή απλά για να κάνουμε, λόγω της κατάστασης με τον Μάνγκα χρειαζόμαστε ένα επιθετικό με παιχνίδια πάνω του».

Για τις απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα: «Σιγουρα θα απουσιάζει ο Ικόκο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.