ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Θα κάνουμε κινήσεις που θα μας ανεβάσουν επίπεδο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το χθεσινό φιλικό: «Το τελευταίο που μας απασχολεί είναι το σκορ. Χρησιμοποιήθηκαν πολλοί παίκτες. Τα φιλικά είναι για να βγουν τα απαιτούμενα συμπεράσματα. Συνεχίζεται η προετοιμασία μας. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί και αυτό μας ικανοποιεί. Μέχρι τις 19 Ιουλίου που είναι η τελευταία μέρα στη Λετονία. Μετά θα δοθεί άδεια στους παίκτες για τρεις μέρες και στη συνέχεια θα πάμε στην Αυστρία».

Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Θα αναμένουμε λίγες μέρες. Γενικότερα με το θέμα των μεταγραφών. Έχουν μείνει πέντε κινήσεις που θα γίνουν. Στον άσσο θα πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή επιλογή. Μια βελτιωμένη εκδοχή του Ρούτκο. Ο κόσμος μας δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου. Θα κάνουμε πολύ καλές κινήσεις για να ανεβεί επίπεδο η ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν βιάζεται όσον αφορά στις μεταγραφές: «Έτσι είναι. Πρέπει να έχεις υπομονή για να φέρεις καλούς παίκτες. Μπορείς να φέρεις άμεσα παίκτες αλλά τι ποιότητα θα έχουν; Ας μην ξεχνάμε ότι κάποτε πρέπει να κρατήσεις 1-2 θέσεις τον Αύγουστο γιατί μπορεί να βρεις κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις».

Για τις υπόλοιπες θέσεις που θα γίνουν κινήσεις: «Θα κάνουμε 1-2 κινήσεις στο κέντρο, μια για εξτρέμ και μια για άκρα της άμυνας».

Για το θέμα του Μαρσίνιο: «Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Σίγουρα υπάρχουν εναλλακτικές. Χρειάζεται λίγη υπομονή για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση