ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Συνεχίζει κανονικά ο Κόπιτς»

Διαβάστε όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου.

Για τα δεδομένα στην Παφος FC μίλησε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας. Δεν υπάρχει θέμα με Κόπιτς, ενώ τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πάρα πολλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95:

Για την εικόνα της ομάδας: Σίγουρα θέλουμε περισσότερα και δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι γεγονός, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και ατυχίες. Βγάζουμε μια ενδεκάδα από απουσίες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να τα ξεπεράσουμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που χτυπά στις αντεπιθέσεις και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Θέλουμε πιο πολλά ακόμα, θέλουμε αποτελέσματα και να ανεβούμε στη βαθμολογία.

Για το θέμα με τις κλειστές άμυνες: «Όντως έτσι είναι και σίγουρα προτιμούμε ομάδες που παίζουν ανοιχτά. Ο Εθνικός είχε συμπαγή άμυνα και το είδαμε σε όλα του τα παιχνίδια, ενώ μπορεί να σε κτυπήσει στην αντεπίθεση. Πάντα κάποιες ομάδες θα σε βλέπουν με αυτόν τον τρόπο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.»

Για τον Κόπιτς: «Δεν έχουμε θέμα με τον προπονητή, συνεχίζουμε κανονικά. Όταν δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις θα υπάρξουν αντιδράσεις και ανησυχίες. Λογικό να ακούγεται μουρμούρα για τον προπονητή αφού είναι ο πρώτος που φαίνεται να έχει το φταίξιμο. Εμείς όμως δεν βλέπουμε έτσι τα πράγματα.»

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Παραμένουν τα προβλήματα από την αρχή της χρονιάς όπως και οι Αραγιούρι και Σάνι που δεν θα καταφέρουν να είναι έτοιμοι. Ο Σακό είχε ένα πρόβλημα όμως ελπίζουμε πως θα τα καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή. Λόγω καρτών απόντες θα είναι Νέμετς, Πανός και ο Βαλεριάνος που αποβλήθηκε. Πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά τα πράγματα και να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X