ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Πολύ κοντά σε Τάνκοβιτς»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Πάφου

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Πάφο με τον προγραμματισμό και την προετοιμασία να βρίσκονται σε πλάνο. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Τάνκοβιτς: «Είμαστε πολύ κοντά και πιθανόν να έχουμε ανακοινώσεις πολύ σύντομα».

Για τον Μαρσίνιο και το θέμα με της άδειας εξόδου του απ’ την Βραζιλία: «Δεν υπάρχει εξέλιξη, γίνονται προσπάθειες για να τα καταφέρει και να έρθει. Αν δεν συμβεί αυτό υπάρχει και plan b, ενώ αν δεν γίνει η έλευση του τώρα θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε τον Γενάρη».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Είναι το θέμα με τον Μαρσίνιο και το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ θα γίνουν ακόμη 1-2 κινήσεις στο χώρο του κέντρου».

Για τον κατάλογο Β: «Πάντοτε είναι στο πλάνο μας. Θέλουμε νεαρούς, φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να εξελιχθούν. Δεν κοιτάμε πάντοτε την ηλικία όμως θέλουμε χαμηλό μέσο όρο».

Για τους στόχους της ομάδα: «Αφού μπήκαμε στην εξάδα την περσινή σεζόν πλέον ο στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μια θέση που να οδηγεί στην Ευρώπη».

Για τον Γκονζάλες: «Κάνει προετοιμασία με την ομάδα και θα πάει στην Αυστρία. Θα δούμε αν θα υπογράψει».

Για τον Βαλακάρι: «Υπήρξαν κάποιες προτάσεις όμως καμιά δεν ικανοποιούσε την διοίκηση. Αν έρθει κάτι που θα είναι προς όφελος της ομάδας και του ιδίου δεν θα σταθούμε εμπόδιο».

Για το γήπεδο και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Θεωρώ πως θα βρεθεί λύση. Είναι κρίμα να ξεσπιτωθούμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση