ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Όλοι οι καλοί Κύπριοι μας ενδιαφέρουν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προετοιμασία: «Όλα είναι εντάξει, σε τρεις μέρες, 13 του μήνα όλοι θα βρίσκονται πίσω στη βάση μας. Στις 14 θα γίνουν τα εργομετρικά και στις 15 θα μεταβούμε στην Αυστρία. Στις 5 Ιουλίου θα επιστρέψουμε για την τελική προετοιμασία. Ακόμη περιμένουμε τον προπονητή και τους συνεργάτες του, δεν είχαν πολλές μέρες ξεκούρασης. Έχουν περιοριστεί τα περιθώρια και όλοι θα είμαστε πίσω στη βάση μας».

Για τα φιλικά: «Περιμένουμε να επισημοποιηθούν για να βγούμε να τα πούμε, έτσι ώστε να κλειδώσουν. Στόχος είναι να γίνουν κάποια φιλικά δυνατά για να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Για τα μεταγραφικά: «Υπάρχουν εξελίξεις και συζητήσεις με παίκτες. Όπως και με παλιούς που θέλουμε να παραμείνουν στην ομάδα. Όπως η περίπτωση του Τάνκοβιτς που είναι αρκετά κοντά και τον περιμένουμε για κάποιες τελικές λεπτομέρειες. Επίσης οι Μπότσκαι και Ρους που ήταν δανεικοί. Θα γίνει σίγουρα κίνηση στο δεξία άκρο της άμυνας όπου υπάρχει ανάγκη, όπως και στην θέση του τερματοφύλακα».

Για την αποχώρηση Μάριου Δημητρίου: «Ήταν απόφαση της επιτροπής προγραμματισμού, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Το θέμα των Κυπρίων ποδοσφαιριστών μας απασχολεί, θέλουμε να αποκτήσουμε κάποιους».

Για Μάριο Ηλία: «Δεν θα σχολιάσουμε ονόματα, όμως μας ενδιαφέρουν πολύ καλΟΊ Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά και νΑ έχουμε καλούς Κύπριους στην ομάδα. Όλοι οι καλοί Κύπριοι μας ενδιαφέρουν».

Για τον Ικόκο: «Δεν θα συνεχίσει».

Για τον Ζάζα: «Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε να μείνει. Θέλουμε να κρατήσουμε έναν καλό κορμό και να γίνουν ακόμη κάποιες καλές προσθήκες. Πετύχαμε τον στόχο της Ευρώπης και θέλουμε το κάτι περισσότερο και στο πρωτάθλημα».

Για το πρώτο επίσημο ματς σε ένα μήνα: «Θεωρούμε ότι με 2-3 κινήσεις, όπως του τερματοφύλακα και δεξί μπακ, έχουμε καλές πιθανότητες. Θα δούμε πόσο μπορούμε να επιταχύνουμε τις προσπάθειες για μεταγραφές. Έγινε προεργασία, παρά το ότι δεν έχουμε εμπειρία, προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα στην εντέλεια».

Για την αγορά της Βραζιλίας: «Υπάρχει μεγάλη βάση από σκάουτ στην βραζιλία, όπου υπάρχει ταλέντο. Έχουν γίνει αρκετές καλές επιλογές. Είδαμε τον Ζάζα, τον Κοντρέρας και αναμένουμε κάποιες τελικές αποφάσεις».

Για την περίπτωση Λαϊφη: «Όπως είπα πριν όλοι οι καλοί Κύπριοι μας ενδιαφέρουν».

Για τον Ντράγκομιρ και την απόκτηση κυπριακού διαβατηρίου: «Αναμένουμε, δεν γνωρίζω ακριβώς, είναι κάτι όμως που θέλει και ο ίδιος».

Περισσότερα στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση