ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Ο Μπεργκ θα πλαισιώνεται από τους Σοκολόφσκι και Παπαδάκη»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Αναλυτικά:

«Ο κύριος ο Μπεργκ ήρθε στην Πάφο, είδε τις εγκαταστάσεις μας και γνώρισε τους νέους του συνεργάτες και μετά αναχώρησε. Αυτή την εβδομάδα θα επισημοποιήσουμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Με κάθε επιφύλαξη, θα πω ότι η προετοιμασία θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου. Θα πάμε Λετονία και θα κάνουμε και μια εβδομάδα στην Αυστρία. Ακόμη όμως δεν είναι επίσημο. Θέσαμε ως στόχο η ομάδα να είναι πολύ πιο έτοιμη από κάθε χρονιά».

Για τους συνεργάτες Μπεργκ: «Θα πλαισιώνεται από τους Σοκολόφσκι και Παπαδάκη».

Για τον Μπρούνο Ταβάρες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε σκάουτερς σε Πορτογαλία και Βραζιλία. Θα κυνηγήσουμε την περίπτωση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, αλλά αν δεν έχουμε υπογραφή συμβολαίου δεν σχολιάζουμε ονόματα».

Για το αν θα μείνει ο Πάντσεον: «Είναι όντως ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς, αλλά αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη. Θα υπάρξουν συζητήσεις τις επόμενες μέρες και θα δούμε τι θα γίνει».

Αν θα μείνει στη Ρίγα όλη τη σεζόν ο Ντούγκλας Αουρέλιο: «Θα το δούμε, γιατί έχουμε δει πολλές φορές ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στη Ρίγα για να βοηθήσουν στα ευρωπαϊκά και να επιστρέφουν. Θα δείξει τις επόμενες εβδομάδες».

Αν υπάρχουν άλλα θέματα που εκκρεμούν: «Μάλλον θα αποχαιρετήσουμε 2-3 ποδοσφαιριστές, περιμένουμε την ενημέρωση. Είναι πολλά θέματα που θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες».

Αν παίζει του Μολ: «Δεν μας έχει δωθεί αυτό το όνομα, νομίζω δύσκολο».

Για τον Μποτεάκ: «Δεν σχολιάζουμε ονόματα, αλλά οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής κριθεί από τους υπεύθυνους ότι μπορεί να βοηθήσει είναι στα υπόψη μας. Να πούμε ότι προσπάθειες θα κάνουμε και για Κύπριους ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για Λέιτε και Φουρ: «Προς το παρών παραμένουν, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ότι αποχωρούν»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση