ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παλιούρας: «Κίνητρο για τους παίκτες ο αποκλεισμός απ’ το κύπελλο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια.

Οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Ομόνοια: «Έχουμε τη Δευτέρα την επιστροφή μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις οι παίκτες. Έχουν επιστρέψει και οι διεθνείς. Χρειάζεται να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Μέσα στην έδρα μας θέλουμε αφενός να διατηρήσουμε το αήττητο, αλλά ξεκάθαρα θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αήττητο της έδρας: «Προς το παρών έχουμε το αήττητο μέσα στην έδρα μας όμως πρέπει να συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Σίγουρα χρειάζεται σταθερότητα στην απόδοση μας για να προχωρήσουμε με καλά αποτελέσματα. Δουλεύουμε αρκετά πάνω σε όλα τα ζητήματα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να ανταπεξέλθουμε».

Για την αποτελεσματικότητα: «Αυτό πρέπει να το επιδιώξουμε και να είμαστε κάλοι αμυντικά αλλά πρέπει να είμαστε και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Ακόμα και με την ΑΕΖ που πετύχαμε 4 γκολ, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Ειδικά απέναντι στις μεγάλες ομάδες πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις. Από τη στιγμή που έχουμε περιθώρια βελτίωσης πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».

Για το βάθος το ρόστερ: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο ότι έχουμε καλή ομάδα και ένα γεμάτο ρόστερ. Μόνο με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν πρέπει να υποτιμάμε τον οποιονδήποτε».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχουμε κάποια απουσία. Είναι γνωστοί οι Μελούσο και Κανέ. Είναι εκτός καταλόγου και πάνε πολύ καλά».

Αν θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Μιλάμε προφανώς για τα παιχνίδια του Κυπέλλου που φτάσαμε κοντά στον τελικό όμως η Ομόνοια ήταν πιο αποτελεσματική. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Σίγουρά έχουμε σαν στόχο τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας. Σίγουρα είναι κίνητρο για κάποιους ποδοσφαιριστές που ήταν πέρυσι, να δείξουν πως ήταν μια κακή παρένθεση»

Για τον Ζάιρο: «Είναι ένα παιδί που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι και καλός χαρακτήρας και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε κοντά μας. Παλαιότερα υπήρξε ενδιαφέρον όμως δεν υπήρξε η ανάλογη πρόταση. Αν έρθει κάτι το ξεχωριστό θα δει τα δεδομένα η διοίκηση και θα κρίνει προς το συμφέρον του συλλόγου».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση