ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Η διαιτησία χθες δεν ήταν στο ύψος των περιστάσεων»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το χθεσινό παιγνίδι με την Νέα Σαλαμίνα: «Είναι αποτέλεσμα που μας απογοητεύει. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν αποδώσαμε όσο έπρεπε. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε άσκοπα. Το δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε, αλλα δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πρέπει να προβληματιστούμε σχετικά με την συνέχεια». 

Για την ασταθής πορεία: «Έχουμε μια αστάθεια στην απόδοση μας. Από εκεί που κάνουμε 2-3 παιγνίδια καλά έρχεται ένα παιγνίδι που είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών. Πρέπει να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιγνίδια».

Για τον προπονητή: «Ευθύνη έχουμε όλοι. Ο καθένας πρέπει να δει από την πλευρά του να δει τι συμβαίνει. Να αλλάξει το κλίμα και να φύγουμε από την αστάθεια. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα να δουλέψουμε σε παιγνίδια. Είναι στο δικό μας χέρι για να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και πρέπει να ανακάμψουμε. Έρχεται το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος και πρέπει να διεκδικήσουμε κάτι που θέλουμε».

Για το βήμα παραπάνω: «Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Πρέπει να δούμε μια πολλή διαφορετική ομάδα».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ζάιρο θα αγωνιστεί με ΑΕΚ και θα χάσει το επόμενο. Δέχθηκε την κίτρινη κάρτα».

Για το παιγνίδι με την ΑΕΚ: «Ακόμη ένα δύσκολο παιγνίδι. Πρέπει να παρουσιάσουμε επιθετικοί και να επιδιώξουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν πρέπει να σπαταλήσουμε το πρώτο ημίχρονο. Να μπούμε εξαρχής και να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Σχόλιο για διαιτησία: «Η διαιτησία χθες δεν ήταν στο ύψος των περιστάσεων. Υπάρχει και φωτογραφία που φαίνεται για το πόδι του αντίπαλου. Είχαμε και άλλες φάσεις. Το φάουλ στον Τβουμάσι εκτός φάσης. Δυο περιπτώσεις πέναλτι, βλέπουμε τα σοβαρά. Υπάρχουν ανομοιόμορφες αποφάσεων. Η φάση του Μέλουσο. Είχαμε παρόμοια φάση με τον Οθέλλο. Σε ιδίες φάσεις-γεγονότα έχουμε διαφορετικές αποφάσεις. Πρέπει να το δούμε».

Για τις αναστατώσεις στον πάγκο: «Βγαίνει αρκετό πάθος. Όταν νιώθεις αδικία, θα διαμαρτυρηθείς. Λόγω πάθους. Πρέπει να έχουμε ομοιόμορφες αποφάσεις. Για να μην έχουμε διαφοροποιήσεις από αγωνιστική σε αγωνιστική». 

Για δημοσιεύματα, σχετικά με τον ιδιοκτήτη του Πάφου: «Γίνονται συζητήσεις, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Υπάρχει πρόθεση και για τα παιδιά του Στίβου να έχουν τον δικό του χώρο να προπονούνται αλλα και η ομάδα μας να έχει το δικό του χώρου».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.