ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παλιούρας: «Μπορούσαμε να σταθούμε και εμείς σε κάποιες φάσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Αναλυτικά:

«Από το αποτέλεσμα σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε θερμή έδρα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά για να κρατούσαμε το αποτέλεσμα και να φεύγαμε μετά από χρόνια νικητές από το Παπαδόπουλος. Όταν χάνεις μοναδικές ευκαιρίες για να τελειώσεις το παιχνίδι η μπάλα τιμωρεί και έτσι πάθαμε εμείς στο τέλος».

Για την απόδοση της Πάφου: «Μας αφήνει αισιοδοξία η εμφάνιση. Όταν έχεις καλή απόδοση απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλου είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα όμως μας απογοητεύει ότι έπρεπε να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος».

Για τα γκολ του Ζάιρο: «Είναι πολύ σημαντικό, είχε καιρό να σκοράρει. Τόσο γατί μας βοήθησε, αλλά και για τον ίδιο να πάρει ψυχολογία. Με τα νέα αποκτήματα να δούμε μια ανεβασμένη επίθεση. Είδαμε και τον Τζάτζα που έδειξε καλά σημάδια όσο αγωνίστηκε. Βλέπουμε πολύ πιο αισιόδοξα τη συνέχεια».

Για τη λανθασμένη αλλαγή που έκανε ο Καρσέδο: «Τιμά τον ίδιο γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο πρέπει να παραδέχεσαι τα λάθη σου».

Για Μπρούνο: «Στα τελευταία λεπτά του α' ημιχρόνου είχε κάποιο πρόβλημα. Φαίνεται να είναι μυϊκό. Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες την σοβαρότητα του προβλήματός του. Για προληπτικούς λόγους και για λόγους ασφάλειας περασε εκτός».

Για την έλλειψη σταθερότητας: «Είναι η αλήθεια πως πρόκειται για κάτι που μας προβληματίζει, αλλά αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο είναι πως δεν έχουμε σταθερή απόδοση. Είναι θέματα που έχουμε προσέξει και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ».

Το ότι ο Πελάτζιο έμεινε εκτός καταλόγου: «Ναι γιατί έχει έναν τραυματισμό και θα αργήσει λίγο να έρθει».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Πελάτζιο είναι εκτός καταλόγου, ο Δημητρίου πάει αρκετά καλά αλλά θέλει ακόμη λίγο χρόνο».

Για τις φωνές της Ανόρθωσης: «Έχουμε δει τις φάσεις, όπως και εμείς θα μπορούσαμε να σταθούμε σε κάποιες φάσεις. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, οπότε αυτό που θα κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για το αν έγινε διαιτητικά λάθη και από τις δυο πλευρές: «Σίγουρα. Θέλουμε όμως να σταθούμε περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.