ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παλιούρας: «Ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε προπονητή»

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της PAFOS FC Πολύβιος Παλιούρας ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Πάφου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Είναι γεγονός ότι η απογοήτευση είναι μεγάλη, ήρθε αυτό το ξέσπασμα. Είμασταν βελτιωμένοι αλλά δεν τα καταφέραμε, λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Μόνο με ομαδική προσπάθεια αλλάζει αυτό, είχαμε ευκαιρίες και κατοχή αλλά υστερήσαμε στο σκοράρισμα, όταν δεν σκοράρεις...».

Για το κεφάλαιο προπονητή: «Μπορούμε να τον έχουμε στον πάγκο για άλλο ένα παιχνίδι, όμως είμαστε κοντά σε πολύ καλή επιλογή προπονητή. Ευελπιστούμε τις επόμενες μέρες να έχουμε προπονητή. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, όμως υπάρχει διαφορά στην νοοτροπία της ομάδας. Χθες έλειψε το γκολ».

Για την φιλοσοφία του τεχνικού διευθυντή: «Αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, είναι ο τελευταίος που φταίει. Θέλουμε μια προσεκτική επιλογή, πρέπει να έχει την εμπειρία για να δέσει την ομάδα».

Για τους τραυματίες: «Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τον Σακό, τον Λουλίνια, θα δούμε για τον Ράσιτς, εκτός ο Μπεριγκό καθώς έχει πόνο στο σημείο που είχε το σπάσιμο, πήγε στην Γαλλία για μια 2η γνώμη».

 

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν στα...«αχ»

Έμειναν στα...«αχ»

Ήθελαν πολύ και οι δυο την νίκη, αλλά δεν κατάφεραν αξιοποιήσουν τις πολλές ευκαιρίες που βρήκαν
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.
X